Győzike újra forgat az Édes Életben és megszerezte a Nagy Ő műsorjogait

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Nagy Ő (tévéműsor) Bea asszony TV2 Celeb vagyok, ments ki innen! kirúgás Győzike visszatérés Édes Élet RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A showman a TV2-s kirúgása után a héten visszatérhetett az Édes Életbe, ráadásul a Nagy Ő folytatását forgatja saját produkciós cége. Közben Bea asszony saját műsort kap?

Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, Győzikét kirúgták az Édes Életből, miután a stáb egyik hölgytagjával durván viselkedett. A csatorna azonban úgy tűnik, visszavette. A TV2 programigazgatója szerint azonban kevesebb gázsit kap és szigorúbb lett a szerződése.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„Egy idő után úgy véltük, tudunk vele együttműködni, és nem lesz ebből probléma. Bízom benne, hogy tanult az esetből. A lapok által említett hatmillió nem igaz, rosszabb feltételekkel vettük vissza. Anyagilag nem járt jobban, és a többi kondíciót tekintve is szigorúbb a szerződés. Ha nem tudunk együttműködni, a szerződés bármikor felbontható, még botrány sem kell hozzá" – mondta az Origónak adott interjúban György Bence programigazgató. Hozzátette: a reality főszereplői forgatási naponként kapnak gázsit, azaz nem havi fizetés jár – ha nem forgatnak, nincs pénz sem.

Közben Bea asszony a konkurens csatornánál küzd a dzsungelben, kérdés, mi lesz, miután onnan hazajön, simán forgathat tovább az Édes Életben? Az Origo felvetésére erről a TV2 nem tudott mit mondani, az RTL pedig csak annyit válaszolt, hogy a szerződéseik nem tartoznak a nyilvánosságra.

Győzike pedig arról beszélt a portálnak, hogy Beának hamarosan indul egy új műsora, talán épp az RTL-csoport valamely csatornáján, ezért kérdéses, hogy ő visszatérhet-e az Édes Életbe. „Minket kirúgtak a TV2-től, de hamar találtunk munkát. A feleségem aláírt a dzsungeles műsorba, a TV2 pedig inkább visszavett, mert tudja, hogy a nézettség csak Győzivel az igazi!" – kommentálta. „Amúgy pedig igenis keményen dolgozunk, én például megszereztem a Nagy Ő című műsor jogait, azt készítjük a saját gyártócégemmel" - árulta el Győzike.

A teljes interjút IDE kattintva tudod elolvasni!

Újabb magyar szépség, Miss Grand Hungary vág neki egy világversenynek http://www.life.hu/bulvar/20141006-lukacs-reka-miss-grand-hungary-2014-szall-versenybe-bankokban-kulfoldon-a-legszebbnek-jaro.htmlMár Bangkokban készül a Miss Grand World döntőjére Lukács Réka, Miss Grand Hungary 2014. Vajon neki sikerül, ami még egyik magyar lánynak sem, az első három legszebb közé bejutni?TV + BulvárOrigoHorváth Éva óriásira nőtthttp://www.life.hu/bulvar/20141007-horvath-eva-modell-musorvezeto-oriasira-not-egy-foton-ahol-a-firenzei-dom-terre-montazsoltak.htmlExtrém fotót készítettek Horváth Éváról, akit hatalmas méretben a Firenzei Dóm térre montázsolt egy rajongója.TV + Bulvár--Celeb vagyok, ments ki innen! - A nap kérdése díjat Aurelio nyertehttp://www.life.hu/bulvar/20141006-az-rtl-klub-celeb-vagyok-ments-ki-innen-musoraban-gaspar-bea-es-vv-aurelio-a-leghisztisebb.htmlVégre! Elkezdődött az RTL Klub celebkínzó műsora. Az első rész ugyan komoly izgalmakat nem tartogatott, de feszülten várjuk: mit hoz a holnap. Sírást? Szexet? Hatalmas veszekedéseket? Ezekre mind-mind számítani lehet. Na, meg a propellerezésre.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.