Krizsma Gwendolin legközelebb hétvégén, a Mentorházban bizonyíthat és hamarosan az is kiderül, sikerül-e bejutnia az élő show-ba. A lány bevallotta, nem mindig volt ilyen sikeres és sokszor bántották társai az iskolában.

Ahogy a Life.hu is megírta, Gwendolin első szereplése a mentorok előtt nem sikerült százszázalékosra. Szerencsére mégis meglátták benne a lehetőséget és továbbengedték a lányt a Táborba. Gwendolin a Mentorházba jutásért olyat énekelt, hogy mindenkinek elállt a szava a stúdióban. Produkciója előtt azonban bevallotta, sokáig önbizalomhiánnyal küzdött, mert rengeteget csúfolták gyermekkorában. 

Forrás: RTLKLUB

„Az iskolában tanulási nehézségeim voltak az első osztálytól kezdve az iskola végéig. Sohasem voltam kitűnő tanuló. Sokszor előfordult, ha valamit nem értettem és ezért megkérdeztem az iskolában, akkor nevettek, gúnyolódtak rajtam a társaim. Azt mondták, hogy sosem viszem semmire. Az alkatom miatt is rengeteg szurkálódásnak, poénnak voltam kitéve, egy idő után már azt éreztem, hogy igazuk van. Utána bármibe kezdtem, abbahagytam, mert azt hittem, hogy úgysem fog menni" – kezdte Gwendolin, aki az X-Faktorban nyerte vissza az önbizalmát.

Csodás gyógyulás Gwendolin segítségével
A Life.hu cikkéből kiderül, hogy Gwendolin súlyos balesetet szenvedett párja, Steve hogyan gyógyult meg a lány segítségével.

„Az X-Faktor megerősített, mert azt csinálhatom, amit igazán szeretek. Természetesen izgalom még mindig van bennem. A lámpalázat pedig a pozitív visszajelzésekkel tudtam legyőzni, végre azt éreztem, elismerik, amit csinálok" – mesélte a tehetséges lány.