Krizsma Gwendolin Sármen, az X-Faktor énekesnője a súlyos balesetet szenvedett párját, Steve-et visszahívta az életbe.

Ahogy a Life.hu is megírta, Krizsma Gwendolin Sármen kapott hideget-meleget az X-Faktor mentoraitól. Aztán négy igennel továbbjutott és a közönség állva ünnepelte. Gwen azonban alig várta, hogy lerohanhasson a színpadról, és átölelhesse szerelmét, Steve-et – írja a Bors.  

Forrás: RTLKLUB

„Közel lakunk egymáshoz, de sokáig nem kerestük a másik társaságát. Aztán kölcsön kértem tőle egy telefontöltőt, kicsit beszélgettünk, és rájöttünk, hogy szimpatikusak vagyunk egymásnak, pedig előtte szinte utáltuk egymást. Aztán elhívott az első randinkra, miközben azt mondta a telefonba, hogy egy kicsit beléd zúgtam" – mesélte Gwen, aki nem számított arra, hogy nem sokkal ezután Steve autóbalesetet szenved, kórházba kerül és mélyaltatásban tartják az orvosai.

„Minden nap látogattam őt. Intenzíven volt, altatásban, és azt mondtuk a szüleivel, hogy Steve testvére vagyok, csak hogy beengedjenek hozzá. Épp nála voltam, és azt mondtam neki a kezét fogva, hogy 'na, jó, egy kicsit én is beléd zúgtam'. Utána tért magához. Bár ő erre nem nagyon emlékszik" – folytatta az énekes, akinek fél éve töretlen a szerelme a veresegyházi fiúval.

A furcsa név hátteréről
"Mi egy kreatív család vagyunk. Egy francia filmet látott édesanyám a születésem előtt, és abban hívták a pillangót Gwendolinnak. Sokáig azt hittem, hogy francia név, de utánajártam, és kiderült, hogy amerikai. A barátaim Gwennek hívnak" – magyarázta a tehetséges énekes.