A kómából hozta vissza szerelmét az X-Faktor tehetsége

Forrás: RTLKLUB -
X-Faktor kóma baleset szerelem Krizsma Gwendolin Sármen RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Krizsma Gwendolin Sármen, az X-Faktor énekesnője a súlyos balesetet szenvedett párját, Steve-et visszahívta az életbe.

Ahogy a Life.hu is megírta, Krizsma Gwendolin Sármen kapott hideget-meleget az X-Faktor mentoraitól. Aztán négy igennel továbbjutott és a közönség állva ünnepelte. Gwen azonban alig várta, hogy lerohanhasson a színpadról, és átölelhesse szerelmét, Steve-et – írja a Bors.

Forrás: RTLKLUB

„Közel lakunk egymáshoz, de sokáig nem kerestük a másik társaságát. Aztán kölcsön kértem tőle egy telefontöltőt, kicsit beszélgettünk, és rájöttünk, hogy szimpatikusak vagyunk egymásnak, pedig előtte szinte utáltuk egymást. Aztán elhívott az első randinkra, miközben azt mondta a telefonba, hogy egy kicsit beléd zúgtam" – mesélte Gwen, aki nem számított arra, hogy nem sokkal ezután Steve autóbalesetet szenved, kórházba kerül és mélyaltatásban tartják az orvosai.

„Minden nap látogattam őt. Intenzíven volt, altatásban, és azt mondtuk a szüleivel, hogy Steve testvére vagyok, csak hogy beengedjenek hozzá. Épp nála voltam, és azt mondtam neki a kezét fogva, hogy 'na, jó, egy kicsit én is beléd zúgtam'. Utána tért magához. Bár ő erre nem nagyon emlékszik" – folytatta az énekes, akinek fél éve töretlen a szerelme a veresegyházi fiúval.

A furcsa név hátteréről

"Mi egy kreatív család vagyunk. Egy francia filmet látott édesanyám a születésem előtt, és abban hívták a pillangót Gwendolinnak. Sokáig azt hittem, hogy francia név, de utánajártam, és kiderült, hogy amerikai. A barátaim Gwennek hívnak" – magyarázta a tehetséges énekes.
Hálószobatalány: miért hangosabbak a nők az ágyban, mint a férfiak? (18+)http://www.life.hu/intim/20140926-szex-szerelem-miert-hangosabbak-a-nok-az-agyban-mint-a-ferfiak.htmlSokszor úgy tűnik, mintha a férfiak birtokolnák a hálószobai örömök oroszlánrészét. Többségük már a szex gondolatától is készen áll az aktusra, nem görcsölnek meztelen testük látványa miatt, és azon sem aggodalmaskodnak, vajon képesek-e elérni a csúcspontot. Van azonban egy jó hírünk: a szeretkezés közben kiadott hangokat illetően a nők szerzik meg az aranyérmet, a Life.hu most arra volt kíváncsi, vajon minek köszönhető ez a „csillogó" eredmény.IntimThinkstockSosem jönnék össze olyan pasival, aki...http://www.life.hu/intim/20140926-vilmos-herceg-ryan-gosling-harry-herceg.htmlSokszor halljuk és magunk is felsoroljuk a baráti beszélgetéseken, hogy milyen férfiakkal nem jönnénk össze soha. Nem szívesen járnánk például olyasvalakivel, aki munkanélküli, aki harminc felé is a szüleivel él, vagy éppen aki kopaszodik. De ha túl idős, vagy túl fiatal hozzánk, az is gond. A Life.hu most bebizonyítja, hogy igenis vannak olyan pasik, akiket mindezekkel együtt is szívesen látnánk magunk mellett.IntimAFPKerényi Miklós Máté kulcskarikával jegyezte el szerelméthttp://www.life.hu/intim/20140926-kerenyi-miklos-az-budapesti-operettszinhaz-szinesze-dancs-annamari-szinesznot-kulcskarikaval.htmlA régi szerelem fellángolt Máté és volt kedvese, Dancs Annamari között. A fiatalok pedig hamarosan össze is házasodnak.IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.