Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal citrom déligyümölcs ellenőrzés banán avokádó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hatóság rászáll a déligyümölcsökre: elkapják a zöld banánt, a fagyott citromot, a túlérett avokádót – írja a buksza.postr.hu. 

Ezért jó, ha banánt eszel! Javítja az agyműködést, nyugtatja az idegeket - ITT olvashatsz róla bővebben!

A hatóság kiemelten ellenőrizni fogja a déligyümölcsöket a most kezdődő, egyébként március végéig tartó szezonban - rendelte el Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter. A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal tájékoztatása szerint az ellenőrzések során elsősorban a citrusféléket (mandarin, narancs, grépfrút), az avokádót és a kereskedők polcain egyre nagyobb mennyiségben megjelenő egzotikus gyümölcsöket (mangó, ananász) és a banánt nézik.

Forrás: Origo

A citrusféléknél többek között a penészes, fagyott, alacsony létartalmú gyümölcsöket akarják kiszűrni, az avókádóknál az éretlen vagy túlérettek (túl puhák vagy túl kemények) mennek a kukába. A rosszul érlelt banánokat is lebuktatják, vagyis az ízetlen és zöld banánokat keresik majd az ellenőrök.

Kívül-belül szépít az avokádó - a gyümölcs pozitív tulajdonságaiért kattints IDE!
Elképesztő! Nézd meg a világ legnehezebb tornagyakorlatát http://www.life.hu/news/20141008-andreas-bretschneider-nemet-tornasz-a-nanningi-torna-vilagbajnoksagon-bemutatta-vilag-legnehezebb.html Hihetetlennek tűnő, soha nem látott nehézségű tornagyakorlatot mutatott be Andreas Bretschneider német tornász a nanningi torna-világbajnokságon. News -- Hiánypótló alkalmazást találtunk! Íme, a megoldás kóros szétszórtságra http://www.life.hu/news/20141008-vicces-alkalmazast-talaltunk-ami-segithet-a-szetszort-embreknek-megmondja-milyen-nap-van-ma.html Első pillantásra nevettünk a vicces és frappáns alkalmazáson, aztán elgondolkodtunk: amikor azt sem tudjuk, hol áll a fejünk jól jöhet egy ilyen egyszerű, de nagyszerű megoldás. News -- Hihetetlen fotósorozat négy lánytestvérről http://www.life.hu/news/20141008-a-brown-testverek-40-even-at-minden-evben-keszitettetek-magukrol-egy-kozos-fotot.html A Brown testvérek 40 éven át minden évben készítettetek magukról egy közös fotót. Az eredmény megmutatja, hogyan változik az évek alatt négy nő. News --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.