Hatalmas meglepetéseket tartogat a Jóban Rosszban idén ősszel. Gesztesi Máté távozik, Kárpáti Rebeka és Adányi Alex pedig megérkezik a sorozatba.

Gesztesi Máté, aki Szentesi Gábort alakította, két év után távozik a TV2 sikersorozatából, és tanulmányaira koncentrál.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Máté távozik, de az élet megy tovább és új szereplők érkeznek. A Révész testvérpár gondoskodik majd arról, hogy csillagkúti fiatalok élete felpezsdüljön. A Borit alakító Kárpáti Rebeka örül új feladatának.

Forrás: TV2

„Alig vártam, hogy a nyári leállás után újra forgassak a stábbal. Nagyon könnyen sikerült belerázódni a munkába. A legtöbbet Timon Barnával forgatok, gyorsan összebarátkoztunk, úgyhogy sok nevetéssel telik a munka" – mondta Rebeka, akinek testvérét Adányi Alex alakítja.

„Igazán családias a hangulat, harmadik hete forgatok a stábbal és nagyon jól érzem magam" – árulta el Adányi Alex. „Egy fotós srácot, Milánt alakítom, aki a húgával költözik Csillagkútra. Nincs jó viszonyban a szüleivel egy családi drámának köszönhetően, kicsit zárkózott típus, de nagyon ambiciózus és kitartó" – tette hozzá a Jóban Rosszban legújabb szereplője.

Kik hagyták még ott idén a Jóban Rosszbant?
Mindenkit meglepett, amikor kiderült, Szabó Zsófi kiszáll és az RTL Klubhoz igazol. Száraz Dénest kétszer is kiírták a sorozatból és ugyanígy járt Szaksz Gabi is (igaz, őt csaka egyszer). De távozott a sorozatból a Száraz Emilt alakító Benkő Géza is.