Otthagyja a sorozatot Benkő Géza, a Jóban Rosszban Száraz Emilje

Forrás: Facebook/Jóban Rosszban -
Benkő Géza Jóban Rosszban TV2 Szabó Zsófi távozás sorozat kiszállás Pikali Gerda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Benkő Géza, aki a TV2 Jóban Rosszban című sorozatában Száraz Emilt alakította, négy és fél év után kiszáll a műsorból. Beleunt karakterébe.

Újabb színész távozik a Jóban Rosszbanból. Szabó Zsófi után a sorozat Száraz Emilje is kilépett a szériából. Ő volt a Madár Vera által alakított recepciós lány, Gyöngyi férje, de már csak ezen a héten láthatjuk a képernyőn.

Forrás: Facebook/Jóban Rosszban

„Azt csúnya lenne mondani, hogy felmondtam, fogalmazzunk inkább úgy, hogy azt kértem, lassan írjanak ki a sorozatból. Május végén forgattam utoljára, azok a részek most kerülnek adásba" – mondta a hot! magazinnak Géza, aki egyébként Szlovákiában lakik, onnan ingázott be nap, mint nap. Mégsem a távolság volt az oka a távozásának.

„Esztendők óta benne vagyok egy karakterben, és úgy éreztem, valami újat, valami mást szeretnék csinálni" – magyarázta a lapnak a színész, aki már kapott néhány színházi felkérést. Ezen kívül dédelget egy nagy tervet is, de egyelőre erről semmit nem árulhatott el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.