Krasznai Tündének énekléssel sikerült beégetnie magát a dzsungelben

X-Faktor Celeb vagyok, ments ki innen! éneklés Krasznai Tünde
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Aurelio és Gáspár Laci majdnem megfeküdtek Krasznai Tünde dalán, amelyet a dzsungellakókról írt. Az X-Faktor felfedezettjének éneke a többieknél sem aratott osztatlan sikert. Azt sem tudták sírjanak vagy nevessenek.

Krasznai Tünde az X-Faktor előző szériájában bizonyította, hogy mire képes, a harmadik helyig menetelt. Az énekesnő már akkor is megosztotta a nézőket, és úgy tűnik, ezzel így vannak a celebek is, akik a dzsungel közepén szembesültek Tünde művészetével. Tünde annyira izgult, hogy kétszer is belesült a dalba mielőtt előadta. Ennek sem a szövege, sem a dallama nem győzött meg mindenkit. Aurelio és Gáspár Laci majd kipukkadtak a nevetéstől, a többiek arca viszont az illedelmes mosolytól lett viasszerű. A videót a zenés produkcióról itt nézheted vissza.

Forrás: RTLKLUB

Tünde annyira nehéz eset, hogy a táborban már egyre kevesebben vannak, akik elég türelmesek vele. A bátorságpróba pont arra volt jó, hogy fordítson ezen. Tünde segítőként Sylvit vitte magával, és sikerült hat csillagot összegyűjteniük - bár ebben Sylvinek legalább annyi energiája volt, mint Tündének. A nézők Zét, a gasztrobloggert szavazták meg, a következő bátorságpróbán neki kell megmutatnia, eszik-e tücsköt, bogarat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.