Negyvenedik születésnapját ünnepli októberben a világ legismertebb sztármagazinja, a People. Az évforduló miatt pont olyan címlappal jön ki a lap, mint negyven évvel korábban. A különbség az, hogy Mia Farrow helyett Taylor Swift lesz rajta.

1974 októberében Mia Farrow szerepelt a pletykalap borítóján. A színésznő A nagy Gatsby kosztümjében állt a kamerák elé, szájában gyöngysort tartva. Ezt a mozdulatot ismételte meg Taylor Swift is, akinek egyedül a metálfényű körömlakkja idézi, hogy a fotózás ideje alatt 2014-et írunk.

Forrás: http://www.fashiongonerogue.com/
Forrás: Origo
Mia Farrow annyit szenvedett, mint három másik ember
A Life.hu sztárszerzője, Takács Nóra a színésznőről szóló írásában árulta el, hogy Mia Farrow inspirálja. Ahogy fogalmazott, ő az a Nő, aki annyit élt, szenvedett és segített másokon, mint három ember.
 
Szeretem az izgalmas, cselekménnyel teli könyveket. Ugyanez igaz a filmekre is. Ki ne szeretné az ilyesmit? Amikor viszont valakinek az élete váratlan fordulatokban bővelkedik, a tragédiák csak úgy jönnek-mennek, az eléggé letaglóz. Mire az ember elolvassa Mia Farrow életútját, arra gondol: hogyan történhet ennyi minden egyetlen emberrel?