Két évvel ezelőtt óriási megtiszteltetés érte a gyönyörű színésznőt: egy legendás arcápolási márka a magyar szépségnagykövetének választotta. Hosszabb együttműködésre készültek a szép színésznővel, ám másként alakultak a dolgok.

 

Már egy jó ideje nem látjuk Gubás Gabi szép arcát a drogériákban, ahol egy krémcsaládról kellene kedvesen visszamosolyognia. Hová tűnt a szépség? Szerencsére rátaláltunk a színésznőre, de nem a dobozokon, hanem a Thália Színházban.

Forrás: Thália Színház

„Több évre terveztük, hogy én leszek a cég arca, de sajnos csak egy évig tudtunk együttműködni a krémet forgalmazó céggel. Globálisan megváltozott a koncepciójuk, már nem országonként választottak szépségnagykövetnek egy közismert arcot, hanem egy-egy szépségnagykövetet választottak Amerikából és Európából" - árulta el a színésznő, akit nem kizárólag  a kencék, főleg két gyermeke és a férje szerelme tartja karban, és segítenek megőrizni ragyogó szépségét. Csak a könyöke érzékeny még egy kicsit az időjárásra, ami tavaly nyáron, pár nappal a Starfactory című musical premierje előtt ficamodott ki. A sérülés gyógyulási ideje jelentősen elhúzódott, mert esténként színpadra kellett állnia és nem tudta pihentetni.
Szerencsére a színház új darabjának, a Hőstenornak a bemutatóján teljesen egészségesen álltam színpadra. A Londonban és a Broadwayn már sikert aratott bohózatban játszom, amely begyűjtötte a legjobb darabnak járó Tony-díjat is. Nyáron pedig filmet forgattam, amely decemberben kerül a mozikba" - mesélte a színésznő, akinek kislánya, Anna most ment óvodába, fia pedig már másodikos.