színésznő szépségnagykövet Gubás Gabi Thália Színház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két évvel ezelőtt óriási megtiszteltetés érte a gyönyörű színésznőt: egy legendás arcápolási márka a magyar szépségnagykövetének választotta. Hosszabb együttműködésre készültek a szép színésznővel, ám másként alakultak a dolgok. 

Már egy jó ideje nem látjuk Gubás Gabi szép arcát a drogériákban, ahol egy krémcsaládról kellene kedvesen visszamosolyognia. Hová tűnt a szépség? Szerencsére rátaláltunk a színésznőre, de nem a dobozokon, hanem a Thália Színházban.

Forrás: Thália Színház

„Több évre terveztük, hogy én leszek a cég arca, de sajnos csak egy évig tudtunk együttműködni a krémet forgalmazó céggel. Globálisan megváltozott a koncepciójuk, már nem országonként választottak szépségnagykövetnek egy közismert arcot, hanem egy-egy szépségnagykövetet választottak Amerikából és Európából" - árulta el a színésznő, akit nem kizárólag a kencék, főleg két gyermeke és a férje szerelme tartja karban, és segítenek megőrizni ragyogó szépségét. Csak a könyöke érzékeny még egy kicsit az időjárásra, ami tavaly nyáron, pár nappal a Starfactory című musical premierje előtt ficamodott ki. A sérülés gyógyulási ideje jelentősen elhúzódott, mert esténként színpadra kellett állnia és nem tudta pihentetni.
Szerencsére a színház új darabjának, a Hőstenornak a bemutatóján teljesen egészségesen álltam színpadra. A Londonban és a Broadwayn már sikert aratott bohózatban játszom, amely begyűjtötte a legjobb darabnak járó Tony-díjat is. Nyáron pedig filmet forgattam, amely decemberben kerül a mozikba" - mesélte a színésznő, akinek kislánya, Anna most ment óvodába, fia pedig már másodikos.

Megvan, mikor tér vissza a Szulejmánhttp://www.life.hu/bulvar/20141013-a-szulejman-torok-sorozat-november-19-en-folytatodik-az-rtl-klub-kepernyojen.htmlA rendkívül népszerű török széria, a Szulejmán november közepétől lesz újra látható az RTL Klubon.TV + Bulvár--Elmarad a „nagy konyhai összecsapás", a szakácsok jól átvertek mindenkithttp://www.life.hu/bulvar/20141013-mautner-zsofia-jol-atvert-mindenkit-megsem-csap-ossze-szel-tamassal-a-teveben.htmlOktóber elején ért véget az RTL Klub Konyhafőnök című főzőshowja, és már az utolsó részekkel egyidőben feltűnt a konkurens csatornán Mautner kontra Széll szlogen. Úgy gondoltuk, hogy a közismert gasztroblogger és a sztárséf fog a jövőben összecsapni a képernyőn. Tévedtünk!TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huDobó Kata és Rezes Judit pilótának álltakhttp://www.life.hu/bulvar/20141013-dobo-kata-szineszno-es-rezes-judit-szineszno-pilotanak-alltak-a-fapad-cimu-sorozatban.htmlHazai sztárok debütálnak a Fapad című sorozatban. Dobó Kata és Rezes Judit mellett feltűnik majd Janklovics Péter és Haumann Máté is.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.