Dobó Kata és Rezes Judit pilótának álltak

Forrás: MTVA -
pilóta Dobó Kata Fapad (sorozat) Haumann Máté Rezes Judit Janklovics Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hazai sztárok debütálnak a Fapad című sorozatban. Dobó Kata és Rezes Judit mellett feltűnik majd Janklovics Péter és Haumann Máté is.

Gyönyörű női szereplőkkel bővült vasárnap este a Fapad csapata. Az M1 új áldokumentum-sorozatához a második epizódban Dobó Kata és Rezes Judit csatlakoztak, akik – szerepük szerint – profi pilótaként jelentkeznek a frissen alapított légitársaság álláshirdetésére. Természetesen ebből is félreértés keletkezik, hiszen stewardessnek nézik őket.

Forrás: MTVA

A női oldalt erősíti még Bartsch Kata, aki szintén először tűnik fel a Fapadban, ő egy kerekesszékes titkárnőt alakít, az esélyegyenlőség jegyében. Janklovics Péter pedig mint férfi pilóta jelentkezik a csetlő-botló társasághoz. De feltűnik Haumann Máté és Takács Nóra Diána is, ők a check-in-es állást célozzák meg.

Dobó Kata szexi pilótaegyenruháját már megmutattuk - kattints IDE, ha kíváncsi vagy rá!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.