Terminátor visszatér, de csak miután befejezte az edzését

Forrás: Instagram/jaemyc -
Terminátor film grafikus mozi plakát Viasztestek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Magazintippeket olvas a Viasztestek félelmetes karaktere, míg a Terminátor egy kemény tornára készül – így értelmezte át a híres filmek plakátjait a grafikus Jaemy Choong.

Jaemy Choong malajziai grafikus gondolt egy merészet és új kontextusba helyezte az ismert mozifilmek még híresebb plakátjait, hogy azok egy teljesen más értelmet nyerve nevethessünk rajtuk.

"Visszatérek. De csak ezután a fárasztó edzés után." Forrás: Instagram/jaemyc

A poén szerves része a képek alá illesztett megjegyzés is – egy kevés angol nyelvtudás azért nem árt hozzá. Akinek nem volt elég a Life.hu kis ízelítője, kattintson ide a további képekért.

"Nézek ma valami jó vaxos-gyantázós tippet." Forrás: Instagram/jaemyc
Világméretű járvány a filmvásznon is – avagy miért szeretjük a katasztrófafilmeket? http://www.life.hu/kult/20141010-jarvany-es-virus-a-filmvasznon-avagy-a-filmtortenelem-legemlekezetesebb-katasztrofafilmjei.html Miközben mindenhol az egyre terjedő, rettegett Eboláról hallani, a filmeseket évről évre megihleti a téma. Elevenítsd fel velünk a filmtörténelem legemlékezetesebb katasztrófafilmjeit! Kult Origo Micsoda nő! Ő a filmtörténelem legszerethetőbb örömlánya http://www.life.hu/kult/20141002-a-filmtortenet-legismertebb-imadnivalo-prostitualtjai-micsoda-no-romanak-szeretettel-taxisofor.html Pénzért kínálni szexuális szolgáltatást nem csupán a való életben, hanem a filmtörténetben is megvetendő dolognak számít. Néhány prostituáltnak mégis sikerült a lehetetlen – még ha csak a filmvásznon is. Kult -- A szexis, a szende, az énekes és a többiek: apácák a filmvásznon http://www.life.hu/kult/20140909-filmosszeallitas-az-apacaruhaba-bujo-ferfiakrol-es-nokrol-az-ida-premiere-kapcsan.html Az apácaruha olyan öltözék, amit mindenki ismer, és amihez ezerféle kulturális előkép, vallási tartalom, vágy, kíváncsiság és (tév)hit kapcsolódik - nem csoda, hogy szeretik a filmesek is ebbe öltöztetni a hősnőiket. A most mozikba kerülő Ida című film kapcsán összegyűjtöttük a kedvenc mozis apácáinkat. Kult AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.