Nagyon morbid – viszik, mint a cukrot a plüssebolát

Forrás: Giant Microbes -
plüss Ebola-járvány ebolavírus játék ebola mikroba ízléstelenség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Plüssebolát lehet kapni az egyik amerikai weboldalon. Pontosabban most épp nem, mert a nagy érdeklődés miatt elfogyott. Tényleg ilyen játékokat kell gyártani, miközben máshol a halálos vírussal küzdenek?

Az emberek ijedten kapják fel a fejüket az Eboláról szóló hírekre. Az idei járványban már négyezren vesztették életüket, és már nemcsak Afrikában, de Amerikában is egyre többen rettegnek a vírustól. Ezzel párhuzamosan a Giant Microbes nevű amerikai oldalon már nemcsak a HIV vírust, a kolerát vagy a botulizmust lehet megvásárolni plüssjáték formájában, hanem az Ebolát is. 10 dollárba, 2400 forintba kerül.

Forrás: Giant Microbes

Állítólag akkora az érdeklődés, hogy a plüssebolát jelenleg nem is lehet kapni a webshopban, de azt ígérik, hamar feltöltik a készleteket. A bizarr játékra természetesen sokan húzzák a szájukat, ízléstelennek tartják. A cég szóvivője szerint főleg egészségügyi intézmények, valamint óvodák, iskolák rendelnek tőlük ilyen termékeket oktatói céllal.

Hihetetlen, de igaz! Mikrobaállatkert nyílt Hollandiában - nézd meg, milyen élőlények vannak kiállítva IDE kattintva!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.