Milyen színű a személyiséged? Teszteld most!

Forrás: Thinkstock -
személyiség teszt szín
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy újabb teszt, amely megmondja, milyen színcsoportba tartozol, és ezáltal milyen ember vagy. Kötelező kis kitöltenivaló a szombati munkanapra!

Legutóbb megmutattuk, hogyan tesztelheted azt, hogy színvak vagy-e. Most egy újabb kvízjátékra bukkantunk, amely segít abban, hogy megtudd, valójában milyen személyiség vagy! Tényleg csak pár kattintás az egész. Olyan kérdésekre kell válaszolnod, hogy például milyen színű ruhákat veszel fel szívesen, vagy melyik szín emlékeztet leginkább a gyermekkorodra.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

IDE kattintva máris elkezdheted!

Nagyon morbid – viszik, mint a cukrot a plüsseboláthttp://www.life.hu/news/20141017-plussebolat-arul-a-giant-microbes-nevu-weboldal-sokan-felhaborodtak-a-termeken.htmlPlüssebolát lehet kapni az egyik amerikai weboldalon. Pontosabban most épp nem, mert a nagy érdeklődés miatt elfogyott. Tényleg ilyen játékokat kell gyártani, miközben máshol a halálos vírussal küzdenek?News--Ez a hirdetés több mint 500 balesetet okozott egy naphttp://www.life.hu/news/20141016-egy-noi-mellet-abrazolo-hirdetes-tobb-mint-500-balesetet-okozott-moszkvaban.htmlEgy dekoratív női mell egy kisteherautó oldalán – ez a plakát Oroszországban több mint 500 balesetet idézett elő az utakon.News--Mozart zenéjére mozgatja melleit Sara – ezt látnod kell!http://www.life.hu/news/20141016-mozart-zenejere-mozgatja-melleit-sara-x-tetovalt-modell.htmlSarah X modell Mozart zenéjére táncoltatja a melleit. Elképesztő videó terjed az interneten.News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.