Nyertes Zsuzsa bevetheti szépségpraktikáit a dzsungelben, ahová hamarosan beköltözik. A színésznő csodálkozott kicsit a felkérésen, de miután ebben az időszakban pont nem volt fellépésekkel teletömve a naptára, belevágott.

"Korábban is hívtak hasonló műsorokba, de a családom nem engedett el, most viszont rábólintottak. Szerencsére csak pár előadást kellett lemondanom és bevallom, jól jön a házhoz egy kis pénz, mert a lányom jövőre Barcelonában szeretne továbbtanulni. De egyáltalán nem a honorárium motivált, kíváncsi vagyok, mit bírok ki, és végre a közönség is megismeri Nyertes Zsuzsa igazi arcát. Lehet, hogy csak azért hívtak a csapatba, mert kell egy szakácsnő? Ha lesznek alapanyagok, boldogan főzök az egész stábnak" - lelkendezett Zsuzsa, aki tisztában van azzal is, hogy nem a legszebb, kisminkelt arcát látják majd a Celeb vagyok, ments ki innen! nézői.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Jó lenne becsempészni valami kis szépségszérumot. A színpadon kívül valóban a krémek fognak a legjobban hiányozni, itthon éjjel-nappal kenem magam. Azt ígérték, hogy kapunk valami jó hidratáló krémet, de a hidratálás az én bőrömnek már kevés. Abban reménykedem, hogy a bőröm is kiállja majd a próbát, sőt, az ottani páradús levegő talán még jót is fog tenni neki. Most kiderül, hogy valóban a génjeimnek, vagy pedig a krémeimnek köszönhetem a fiatalos kinézetemet" – osztotta meg velünk a színésznő, akivel megígértette a családja, hogy bogarat nem fog enni. "A bogarak által ismeretlen fertőzés kerülhet be a szervezetembe" - aggodalmaskodott a villantós színésznő.