Vombatbébi született, hétvégétől kedvezményesen meglesheted az állatkertben

Forrás: Thinkstock -
bébi vombat Budapest állatkert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megtaláltuk a tökéletes hétvégi programot a családnak! Most kedvezményesen vihetitek a lurkókat állatkertbe, és ha lefotózzátok az új vombatbébit, éves bérletet is kaphattok ajándékba.

Újabb bébije született Mollynak és Wallynak, a Fővárosi Állat- és Növénykert vombatpárjának, bár erre egyelőre csak anyja erszényének dudorodásából következtettek a gondozók. Nem könnyű megfigyelni a kis vombatot, de az izgalmas feladatba a látogatók is bekapcsolódhatnak.

Forrás: Thinkstock

Az állatkert ugyanis arra bíztat titeket, hogy próbáljátok meg meglesni az anyavombat erszényéből kikandikáló kicsit. Ha először sikerül képet készítenetek róla, és azt el is külditek avombat@zoobudapest.com e-mail-címre, akkor kaptok egy éves bérletet ajándékba. Ráadásul az őszi szünet miatt a fővárosi állatkert október 23-tól november 2-ig kedvezményes jegyekkel várja a gyermekeket. – írja az MTI.

Érdekesség: Európában a budapesti az egyetlen szaporodásképes vombatpár, amelynek ráadásul már tavaly nyáron is született utóda. Itt olvashatsz róla, miért olyan hasznosak a vombatok, ide kattintva pedig a világ legnagyobb vombatát nézheted meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.