Megtaláltuk a tökéletes hétvégi programot a családnak! Most kedvezményesen vihetitek a lurkókat állatkertbe, és ha lefotózzátok az új vombatbébit, éves bérletet is kaphattok ajándékba.

Újabb bébije született Mollynak és Wallynak, a Fővárosi Állat- és Növénykert vombatpárjának, bár erre egyelőre csak anyja erszényének dudorodásából következtettek a gondozók. Nem könnyű megfigyelni a kis vombatot, de az izgalmas feladatba a látogatók is bekapcsolódhatnak.

Forrás: Thinkstock

 Az állatkert ugyanis arra bíztat titeket, hogy próbáljátok meg meglesni az anyavombat erszényéből kikandikáló kicsit. Ha először sikerül képet készítenetek róla, és azt el is külditek avombat@zoobudapest.com e-mail-címre, akkor kaptok egy éves bérletet ajándékba. Ráadásul az őszi szünet miatt a fővárosi állatkert október 23-tól november 2-ig kedvezményes jegyekkel várja a gyermekeket. – írja az MTI. 

Érdekesség: Európában a budapesti az egyetlen szaporodásképes vombatpár, amelynek ráadásul már tavaly nyáron is született utóda. Itt olvashatsz róla, miért olyan hasznosak a vombatok, ide kattintva pedig a világ legnagyobb vombatát nézheted meg.