A Celeb vagyok, ments ki innen! új sztárcsapata csütörtökön indult el Dél-Afrikába. Összegyűjtöttük, ki milyen fotót posztolt legutoljára a közösségi oldalára, mielőtt elvették a mobiltelefonját.

Alig ért véget az idei Celeb vagyok, ments ki innen! első felvonása – amelyben Madár lett a dzsungel királya – ,máris folytatódik tovább a műsor: az új celebcsapat csütörtökön indult el a dzsungelbe. Cooky az alábbi, vidám fotót osztotta meg utoljára Facebookján, amelyen Pars Krisztiánnal és Bunyós Pityuval pózol: 

Forrás: Facebook/Cooky

„Utolsó kép! Holnaptól nincs net, se telefon, se semmit! Csak rizs és bab és egy jó csapat" – írta a rádiós.

Az egykori villalakó, VV Éva utolsó fotója egy bulis hangulatú csapatkép:

Forrás: Facebook/VV Éva

Aleska Diamond pornószínésznő egy nagy terpesztéssel és az alábbi szöveggel búcsúzott: „Kedves ismerőseim/barátaim! Ezzel a képpel búcsúzom tőletek 10-17 napra! Hiányozni fogtok nagyon! Gondolok rátok a dzsungelből!"

Forrás: Instagram/aleska_aerial

Bárdos András még utoljára telefonált egyet a civilizációból:

Forrás: Instagram/andrasbardos

Puskás Peti pedig egy gengszteres hangulatú felvétellel búcsúzott. „Ma utoljára tudok kommunikálni a nagyvilággal, úgyhogy kedves világ: eljöttem Dél-Afrikába megmutatni, ki a legnagyobb gengszter :D:D:D szeretlek titeket (ez tök gengszteres volt)"

Forrás: Instagram/apuskaspeti

A hírességek egyébként épphogy megérkeztek a dzsungelbe, máris több tíz méteres szakadékba kellett levetniük magukat. Ahhoz ugyanis, hogy eljuthassanak a táborba, a bungee jumpingot kellett kipróbálniuk, ráadásul nem is akármilyen helyen: 180 kilométer/órás sebességgel zuhantak szabadesésben 68 méteren keresztül – írja a Blikk. A lap szerint Cooky félt a legjobban.