Arany pénisz került a tejes dobozra

pénisz tej doboz arany Tesco író perverzitás dizájn
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Figyelemfelkeltő csomagolásba bújtatták az ismert hipermarket termékét. Olyannyira, hogy a Reddit.com gyöngyszemei között végezte.

Akárki tervezte a Tesco saját márkájú írós dobozát, bizonyára nagyon piszkos gondolatok jártak a fejében. A végeredményt nézve biztosan. (És nem, ez bizony nem Photoshop.)

Forrás: Reddit.com

A Reddit azonnal le is csapott a perverz dizájnra, így pedig csak idő kérdése volt, mikor járja be az egész világot az arany színben pompázó pénisz. És még reklámfogásnak sem utolsó.

Hímtagteszt: Tűzpénisz vagy levegő? A te pasidé milyen?http://www.life.hu/intim/20110512-szex-szerelem-parkapcsolat-peniszfajtak-avagy-mi-kell-a-noknek.htmlAz, hogy a pasik olykor méricskélnek, nem újdonság, ahogyan az sem, hogy a hímvesszőjük nem csupán anatómiai szervük, hanem legféltettebb kincsük, ami érintésre roppant érzékeny. Vajon mi nők milyenre vágyunk leginkább? A Life.hu-n két éve nagyon szerettétek ezt az írást.IntimOrigoHorror a sarki fűszeresnél: egy kisboltban talált rá apja hamvaira egy nőhttp://www.life.hu/news/20140826-horror-a-sarki-fuszeresnel-egy-kisboltban-talalt-ra-apja-hamvaira-egy-no.htmlA kézbesítéssel megbízott futár nem tudta a kijelölt címnek átadni az urnát, ezért egy berlini boltban hagyta - írja az MTI a Bild című német lapra hivatkozva.NewsThinkstockEmberi hímvesszőt keres a péniszmúzeumhttp://www.life.hu/news/20140224-az-izlandi-peniszmuzeum-emberi-peniszt-keres-gyujtemenyebe.htmlBizarr: minimum öt hüvelyk hosszúságú péniszt keres gyűjteményébe az izlandi múzeum.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.