Horror a sarki fűszeresnél: egy kisboltban talált rá apja hamvaira egy nő

Forrás: Thinkstock -
kézbesítés bolt futár polc urna hamvasztás Németország Berlin templom édesapa
A kézbesítéssel megbízott futár nem tudta a kijelölt címnek átadni az urnát, ezért egy berlini boltban hagyta - írja az MTI a Bild című német lapra hivatkozva.

Többszöri próbálkozásra sem sikerült kézbesítenie a templomnak azt az urnát egy német csomagszállító cégnek, amely egy Silvia Hohaus nevű nő édesapjának hamvait tartalmazta. A futár végül egy berlini kisboltban hagyta - azt azonban nem közölte a hölggyel, melyikben.

Forrás: Thinkstock

Silvia az összes környékbeli boltot végigjárva bukkant rá az urnára az egyik üzlet polcán. A futárcég szóvivője szerint a kézbesítő helyesen járt el és nem követett el hibát, hiszen kétszer is felkereste a templomot, ám egyszer senkit sem talált ott.

Usher nem zavartatta magát, inkább jól megbámulta Kim Kardashian hátsójáthttp://www.life.hu/news/20140825-usher-megbamulta-kim-kardashian-feneket-az-mtv-musiv-video-awards-dijatado-galajan.htmlTegyük a kezünket a szívünkre és valljuk be őszintén: lehet-e azért haragudni valakire, mert épp Kim Kardashian híresen nagy és kerek fenekét nézi?News--Lövöldözés volt Chris Brown buliján – hárman kerültek kórházbahttp://www.life.hu/news/20140825-chris-brown-mtv-vma-elobulijan-lovoldozes-volt-harman-serultek-meg.htmlHárom ember, köztük a híres rapper producer, Suge Knight került kórházba, miután lövöldözés tört ki Chris Brown MTV Video Music Awards elő-buliján.News--Taroltak a nők – kiosztották az MTV VMA díjaithttp://www.life.hu/news/20140825-kiosztottak-a-2014-es-mtv-video-music-awards-dijait-beyonce-nyert-a-legtobb-kategoriaban.html31. alkalommal rendezték meg idén az ismert zenei csatorna legjobb videóklippekért járó díjátadóját.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.