Ki lesz vajon VV Aurelio utódja?

Fotó: Hámori Zsófia - Origo -
ValóVilág7 Aurelio valóságshow RTL II
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Magyarország legmegosztóbb napi valóságshow-ja november 16-tól visszatér a képernyőre. Az RTLII-n jelentkező ValóVilág 7 fődíja ezúttal is egy lakás, egy autó, egy utazás és havi egymillió forint egy éven át. Vajon ki lesz a következő Aurelio?

A VV7 válogatására csakúgy, mint a korábbi években, több ezren jelentkeztek. A műsor készítői ezúttal is érdekes, megosztó karaktereket választottak, akik közül az első hat november 16-án beköltözik a megújult villába. Természetesen senki sem érezheti magát biztonságban, izgalmas fordulatokra számíthatunk, mire a csapat eléri a végső létszámát. A játék menete és szabályai az előző szériához hasonlóan alakulnak és a szavazásokhoz ismét a ValóVilág-applikációra (VVAPP) lesz szükség.

Fotó: Hámori Zsófia - Origo

A nézők továbbra is bármikor visszavonhatják a valamelyik villalakóra leadott szavazatot, és amíg a szavazás le nem zárul, elvehetik a voksukat, vagy akár a másik játékosra tehetik azt át a VVAPP segítségével.

A műsorvezetők személye sem változik, Lilu és Istenes Bence köszönti majd a nézőket. A VV háttérműsorának, a BeleValóVilágnak viszont új házigazdái lesznek, akik alig várják már, hogy ebben a szerepben is bemutatkozzanak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.