Emberek, akikkel a legnehezebb együtt élni

Forrás: Thinkstock -
idegen társasjáték hiszti A szoba együttélés reality
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenkinek vannak jó és rossz szokásai. Összeköltözéskor néhány nap után kiderülnek ezek, de persze inkább a rosszat vesszük észre először. Pláne, ha egy idegennel osztjuk meg a lakásunkat. Hazánk első reality társasjátékában ráadásul egy szobában zajlik minden.

A novemberben induló A szoba című reality társasjáték lakóinak nem lesz egyszerű dolga. Nemcsak a lakásukat kell megosztaniuk egy korábban még sosem látott idegennel, hanem egyetlen szobában kell összezárva tölteniük a napjaikat. Ha a legelviselhetetlenebb típusok kerülnek össze, ott kő kövön nem marad.

Forrás: Thinkstock

A hisztis díva
A hisztis díva mindig hangos, sok időt tölt a fürdőben, mindenen megsértődik, és ő is igyekszik a másikat minél gyakrabban megsérteni, főleg, ha a másiknak nem tetszik az ő gondosan besütött haja, a körme, a viselkedése, a hangszíne... Rosszabb napjain indokolatlanul is hiszti-tornádó söpör végig a környezetén.

A meg nem értett művész
Ő általában csendben van, de nem erőssége rendet tartani, sőt, a zoknijait mindenhol megtalálod a lakás különböző pontjain. Festeget, zenél, verset ír, persze általában pucéran, a nappali közepén, a nap bármelyik szakában.

Az okoskodó
Ő mindent megmagyaráz. Azt is, hogy Einstein rosszul írta fel a relativitás-elmélet képletét. Abba is beleköt, amibe nem tud, és addig harcol, míg végül igaza lesz.

A diszkós
Nem könnyű együtt lakni a diszkóssal sem, aki hajnal 4 előtt nem ér haza, vagy ha véletlenül igen, akkor otthon is üvölteti a zenét. Ha kikapcsolod, felháborodik, ha rászólsz, csak legyint, legfeljebb elmegy otthonról, és hangosan ér haza hajnal 4 körül.

A legyet is röptében
Ő az a srác, akivel képtelenség együtt tartózkodni öt percnél tovább egy szobában anélkül, hogy legalább háromszor ne mérne végig vagy próbálna felszedni valamelyik begyakorolt, csajozós szövegével. Visszautasítást nem tűr. A beszélgetőpartnere általában "cica", esetleg "nyuszkó" vagy "bébi". Ha másik hímnemű is tartózkodik a helyen, rögtön megfeszíti minden izmát.

Biztos, hogy te is tudsz legalább 5 olyan karaktert mondani, akit nem viselnél el 30 napig, de még 3 napig sem. A szoba című műsorban a te kezedben van a sorsuk, hiszen mindent a nézők irányítanak. Ha nem szimpatikus a játékos, kiszavazhatod, büntetheted, te döntesz mindenről a www.aszoba.hu oldalon.

Persze, ha úgy gondolod, megmutatnád, veled milyen együtt élni, az info@aszoba.hu címen még jelentkezhetsz az első interaktív társasjátékra!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.