Vélhetően nemzetközi körözést adnak ki a Sugarloaf énekesnője ellen, Nkuya Sonia ugyanis eltűnt kislányának apja, Mezei Mátyás és a bírósági végrehajtó elől is.

Sonia kislánya, Annabella édesapja nagyon aggódik: attól fél, hogy az énekesnő miatt intézetbe viszik a kisgyermeket. A Londonban dolgozó férfi a Blikknek elmondta, karácsony óta egyszer találkozhatott gyermekével, titokban. ,,Az ujján egy apró ízületi műtétje volt, emiatt utaztam haza, mert a kórházban bemehettem hozzá, és végre láthattam. Az éjszakát is vele tölthettem. Erős közöttünk a kötelék, bár többet láttam az anyjával a tévében szerepelni, mint Skype-on, ahol néha beszélhetek vele, hogy ne hidegüljön el tőlem. Az apai nagyszüleit Soniának és az anyjának 'köszönhetően' Annabella jóformán nem is ismeri, nem beszélve a testvéreimről. Sonia mindvégig törvénysértő módon viselkedett, ezért nemzetközi körözést fognak kiadni ellene" – mondta az édesapa. 

Forrás: Tv2

Mátyás attól tart, Sonia a kislányt is feláldozza, amit tesz ugyanis, az törvényellenes. Annabellát egyébként október elején, a Kúria végső döntése után 15 napon belül önként kellett volna átadnia a férfinak, a végrehajtók a kijelölt napon jártak is a lakóhelyén, de nem nyitottak ajtót. ,,Sonia megint eltűnt, a bírósági végrehajtó hiába keresi, ahogy én is. Azért szólalok most meg, mert az idő telik, a kislányomért pedig aggódom" - tette hozzá a férfi. A Blikk megkereste Sonia ügyvédjét is, aki azt mondta, ügyfele kérésére nem nyilatkozhat a témában.

Nem ez az első eset, hogy bajba kerül az énekesnő. Májusban már adtak ki ellene körözést, mert a jogerős bírósági ítélet ellenére sem vitte vissza Londonba Annabellát. Akkor még önként feladta magát.