Bárdosi Sándor: "Már azon is gondolkodtam, hogy elköltözöm ebből az országból"

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu -
Bárdosi Sándor olimpiai bajnok vád garázdaság elhagyás birkózó adósság költözés ezüstérmes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykor ünnepelt olimpiai bajnokra az elmúlt években rájárt a rúd. Adóssággal, garázdaság vádjával és a gyermekvállalás nehézségeivel kellett megküzdenie Bárdosi Sanyinak.

Ahogy a Life.hu is megírta, az olimpiai ezüstérmes birkózónak nemrég bíróság elé kellett állni garázdaság vádja miatt. Bárdosi Sándor egyre nehezebben viseli, hogy egykori barátja mondvacsinált vádakkal próbálja tönkretenni az életét. A sportoló már azon is elgondolkodott, hogy külföldön kezd új életet - írja a Story.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

„Egyelőre maradok, még akkor is, ha többször felmerült már bennem, hogy összecsomagoljam a szeretteim, aztán búcsút intsek mindennek. Azelőtt sosem jutott eszembe ilyesmi, hiszen éppen azért dolgozom, hogy itt érjek el sikereket" - magyarázta Bárdosi.

Kulka János a Heti hetesben debütálhttp://www.life.hu/bulvar/20141030-kulka-janos-szinesz-vasarnap-a-heti-hetes-cimu-musorban-debutal.htmlKulka János is beül a humor nagyágyúi közé. A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színészt vasárnap este láthatjuk a Heti hetesben.TV + Bulvár--Bódi Sylvi berágott az RTL Klubra - a dzsungelből hazatérve szembesült meztelen fürdőzésévelhttp://www.life.hu/bulvar/20141030-bodi-sylvi-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen-cimu-musor-kapcsan-beragott-az-rtl-klubra-a-dzsungelbol.htmlBódi Sylvi örömmel vett részt az RTL Klub Celeb vagyok, ments ki innen című műsorában, hazatérve azonban hidegzuhany érte.TV + Bulvár--VV Éva betámadta Aleskát - Lesz még itt balhé bővenhttp://www.life.hu/bulvar/20141028-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen-musoraban-vv-eva-betamadta-aleskat.htmlUgye, senkinek sem okoz meglepetést, hogy a Celeb vagyok, ments ki innen! legnagyobb szarkeverője VV Éva. Az egykori botrányhősnőt láthatóan spannolja a kamerák jelenléte és minden alkalmat megragad, hogy cirkuszoljon. TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.