A Barátok közt Tóbiása, Józan László most már biztosan tudja, leendő kedvese nem a fanatikus rajongói közül kerül majd ki. Hogy miért? Mindjárt eláruljuk. 

Epizódszerepnek indult Laci Barátok közt-ös szereplése, de - Tóbiás, a meleg srác - karaktere annyira bejött a nézőknek, hogy egyre többet tűnik fel a képernyőn. A hot!-nak elárulta, (most dicsekszik vagy panaszkodik?), hogy mindkét nem képviselőitől kap - sokszor erotikától túlfűtött - üzeneteket, de a legutóbbi valósággal sokkolta. 

Forrás: RTLKLUB

"Sokszor küldenek a csajok és a srácok is egész alakos és arcképeket is, de általában nem reagálok ezekre. A minap azonban egy lány eléggé túllőtt a célon: küldött egy képet a nemi szervéről" - sztorizta László, és hozzátette: hirtelen nem is tudta, mit kezdjen a helyzettel. "Végül arra jutottam, ráhagyom" (jelentsen ez akármit is) - tett pontot a történet végére a Barátok közt-szereplő. 

Elmondta, mitől dagadnak az izmai
A Life.hu szerkesztőségében is többen vagyunk, akik kínzó vágyat éreznek arra, hogy Józan László kockahasát megmutassuk nektek. A Barátok közt Tóbiása arról is beszélt nekünk, hogy hat éve keményen edz azért, hogy a színpadon esztétikus legyen. Nektek bejön?