Puncival ijesztgették Józan Lászlót

Forrás: RTLKLUB -
aktfotó rajongó Józan László Barátok közt kockahas
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Barátok közt Tóbiása, Józan László most már biztosan tudja, leendő kedvese nem a fanatikus rajongói közül kerül majd ki. Hogy miért? Mindjárt eláruljuk. 

Epizódszerepnek indult Laci Barátok közt-ös szereplése, de - Tóbiás, a meleg srác - karaktere annyira bejött a nézőknek, hogy egyre többet tűnik fel a képernyőn. A hot!-nak elárulta, (most dicsekszik vagy panaszkodik?), hogy mindkét nem képviselőitől kap - sokszor erotikától túlfűtött - üzeneteket, de a legutóbbi valósággal sokkolta.

Forrás: RTLKLUB

"Sokszor küldenek a csajok és a srácok is egész alakos és arcképeket is, de általában nem reagálok ezekre. A minap azonban egy lány eléggé túllőtt a célon: küldött egy képet a nemi szervéről" - sztorizta László, és hozzátette: hirtelen nem is tudta, mit kezdjen a helyzettel. "Végül arra jutottam, ráhagyom" (jelentsen ez akármit is) - tett pontot a történet végére a Barátok közt-szereplő.

Elmondta, mitől dagadnak az izmai

A Life.hu szerkesztőségében is többen vagyunk, akik kínzó vágyat éreznek arra, hogy Józan László kockahasát megmutassuk nektek. A Barátok közt Tóbiása arról is beszélt nekünk, hogy hat éve keményen edz azért, hogy a színpadon esztétikus legyen. Nektek bejön?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.