Az élete múlott azon, hogy elkapja a hullámot – Így menekült meg a szörfös a cápától

fotó hullám szörfözés szemtanú menekülés cápatámadás szárazföld
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindössze egy embernyi távolság volt Andy Johnston és a cápa között. Végül sikerült leráznia.

Andy Johnston nyaralni érkezett a dél-ausztráliai óceánpartra. Úgy gondolta, ha már itt jár, hódol egy kicsit szenvedélyének, a szörfözésnek.

A férfi egy kisebb csapattal vetette magát a habok közé, amikor a szárazföldön tartózkodók egy 3 (!) méteres cápára lettek figyelmesek, aki egyenesen felé vette az irányt. Bár az eset szeptember 31-én történt, a szemtanúk által készített fotók nemrég kerültek nyilvánosságra.

Fotó: Frits de Bruyn
Fotó: Frits de Bruyn
Egyedi szörfdeszkán feszít Bódi Sylvihttp://www.life.hu/bulvar/20140707-bodi-sylvi-modell-szexi-piros-baywatchos-furdoruhaban-pozolt-egyedi-tervezeso-szorfdeszkaja-mellett.htmlA gyönyörű modell baywatchos fürdőruhában, vadiúj szörfdeszkája mellett pózolt, amit az ő elképzelései szerint készítettek.TV + Bulvár--Az erkélyről filmezték le a cápatámadást - a fürdőzők nem hallották a kiabálásthttp://www.life.hu/news/20140831-floridaban-egy-capa-megtamadott-ket-furdozot-amit-egy-erkelyrol-lekameraztak.htmlA floridai partoknál készült az a sokkoló videófelvétel, amin látható, hogy egy hatalmas cápa kiszemeli áldozatait, két fürdőző férfit.NewsThinkstockCápatámadás ért egy magyar búvárthttp://www.life.hu/news/20140507-sasdi-zsolt-buvart-selyemcapa-tamadas-erte-a-ferfinak-hatalmas-szerencseje-volt-hogy-nem-harapta-le.htmlNövendék selyemcápa támadta meg Sásdi Zsoltot, akinek hatalmas szerencséje volt. News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.