Czifra Noéminek, a ValóVilág egykori műsorvezetőjének nemrég ittas vezetés miatt bevonták a jogosítványát. Nóci azonban a történtek után sem fért a bőrébe és hamis jogsival próbálta kijátszani a törvényt.

Ahogy a Life.hu is megírta, annak idején csodával határos módon élte túl ittas vezetését Czifra Noémi, akit a bíróság felmentett az ittas vezetés vádja alól. Alig csendesültek el a balhék, Nóci szinte azonnal újabb kínos ügybe keveredett, amikor hamis jogosítvánnyal próbált trükközni. A terv hamar befuccsolt, Nóci lebukott, és ismét vádat emeltek ellene magánokirat-hamisítás vétsége miatt – írja a Blikk.

Forrás: noci.hu

A vádirat szerint Czifra Noémi 2012. december 8-án ittasan vezette autóját Budapesten, az M0-s autópályán. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság ezért a műsorvezető vezetői engedélyét bevonta. Czifra pár nappal később, december 17-én elment a Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal Derecskei Járási Hivatal okmányirodájába, ahol azt mondta, hogy december 8-án Budapesten elveszítette a jogosítványát. Mivel ilyen hamar nem került be a számítógépes rendszerbe, hogy napokkal korábban bevonták a jogsiját, az okmányiroda az állandó vezetői engedély megérkezéséig kiállított számára egy ideiglenes vezetői engedélyt. De erre ugyebár a törvény nem adott volna lehetőséget, Nóci azonban kockáztatott. A történteket megerősítette Tatár Tímea, a Debreceni Törvényszék szóvivője is.

„Igen, így történt, de nem hamisítottam magánokiratot, azonban a részletekről nem szeretnék bővebben nyilatkozni az eljárás végéig" – vallotta be Nóci.