A Kelemen Anna hódításairól, szexpartnereiről szóló, szaftos botránykönyv megjelenését reklámozó plakátokat ismeretlen tettesek szó szerint eltüntették a 3-as metró vonaláról - írta a Bors.

A Borsnak az Ulpius-ház szerkesztője, Kemény Kristóf nyilatkozott:

"A metróplakátokat kihelyező ügynökség hétfőn reggel jelezte a kiadónknak, hogy az M3-as metró vonalán kihelyezett kétszáz plakátból száznegyvennek nyoma veszett. Kiadónknak is vannak kint más jellegű plakátjai, sőt más cégeknek is, de csak és kizárólag a Kelemen Anna könyvéhez köthető reklámanyagok tűntek el. Ebből is arra következtetünk, hogy ezúttal az üzenet címzettje a szerző lehet. A kárunk azonban jelentős, így feljelentést teszünk az ügyben."

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Hogy kik és miért tüntették el az Annácska szerint ötletesen és ígéretesen csak erotikus életregénynek nevezett művet népszeríűsítő rekámanyagokat, biztosan nem lehet tudni. 

Annának azonban vannak jelöltjei:

"A könyvben szereplő személyek közül néhánynak a neve eszembe jutott, amikor hívtak a hírrel – mondta a Borsnak Anna. – Hátborzongató ez az egész, ugyanakkor piti és szánalmas. Megfélemlíteni azonban senki sem tud, hiszen vannak eszközeim és bizonyítékaim is ahhoz, hogy megvédjem magam. Egy igazi férfi a szemembe mondta volna a kifogásait"

Az eltűntetett plakátok értéke közel 2,5 millió forint, vagyis az anyagi kár tényleg jelentős.

Erkölcsi kárról egyenlőre nem beszél senki.