népszerűsítés botránykönyv Kelemen Anna plakát
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kelemen Anna hódításairól, szexpartnereiről szóló, szaftos botránykönyv megjelenését reklámozó plakátokat ismeretlen tettesek szó szerint eltüntették a 3-as metró vonaláról - írta a Bors.

A Borsnak az Ulpius-ház szerkesztője, Kemény Kristóf nyilatkozott:

"A metróplakátokat kihelyező ügynökség hétfőn reggel jelezte a kiadónknak, hogy az M3-as metró vonalán kihelyezett kétszáz plakátból száznegyvennek nyoma veszett. Kiadónknak is vannak kint más jellegű plakátjai, sőt más cégeknek is, de csak és kizárólag a Kelemen Anna könyvéhez köthető reklámanyagok tűntek el. Ebből is arra következtetünk, hogy ezúttal az üzenet címzettje a szerző lehet. A kárunk azonban jelentős, így feljelentést teszünk az ügyben."

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Hogy kik és miért tüntették el az Annácska szerint ötletesen és ígéretesen csak erotikus életregénynek nevezett művet népszeríűsítő rekámanyagokat, biztosan nem lehet tudni.

Annának azonban vannak jelöltjei:

"A könyvben szereplő személyek közül néhánynak a neve eszembe jutott, amikor hívtak a hírrel – mondta a Borsnak Anna. – Hátborzongató ez az egész, ugyanakkor piti és szánalmas. Megfélemlíteni azonban senki sem tud, hiszen vannak eszközeim és bizonyítékaim is ahhoz, hogy megvédjem magam. Egy igazi férfi a szemembe mondta volna a kifogásait"

Az eltűntetett plakátok értéke közel 2,5 millió forint, vagyis az anyagi kár tényleg jelentős.

Erkölcsi kárról egyenlőre nem beszél senki.

Kelemen Anna: "Szeretek idegenekkel ba..ni!"http://www.life.hu/bulvar/20141029-kelemen-anna-playmate-kiadta-botranykonyvet-amiben-sportolok-es-politikusok-szexualis-eletet.htmlEzzel a mondattal indult Kelemen Anna első könyvének sajtótájékoztatója. A műből többek között képet kapunk olimpiai bajnokaink, és politikusaink szexuális életéről.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huÖngyilkos lett Kelemen Anna szerelme - felakasztotta magáthttp://www.life.hu/csalad/20141028-kelemen-anna-konyveben-ir-arrol-hogy-teherbe-esett-baratjabol-majd-elvetette-es-a-parja.htmlKelemen Anna, mindenki Annácskája könyvében mesélte el élete szörnyű tragédiáját.CsaládOrigoKelemen Anna ajándékba?http://www.life.hu/bulvar/20140930-kelemen-anna-tv2-sztarja-szuletenapi-ajandek.htmlA Tv2 sztárja a közelmúltban teregette ki magánéletét, és nem titkolta azt sem, hogy pénzért árulta a testét. Egy Robert nevű férfi pedig a minap osztotta meg örömét közösségi adatlapján, mely szerint Kelemen Anna volt a "születésnapi ajándéka" - írta a Bors. A lap szerint a férfi arra is utal, hogy Anna nem sajnálta az örömöt tőle a jeles napon. Nyolcvanezer forintba sok minden belefért.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.