Kárász Róbert kampányfilm Törőcsik Mari fogyatékkal élők Fogadj Örökbe Egy Macit árverés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Törőcsik Mari főszereplésével elkészült a Fogadj Örökbe Egy Macit Alapítvány kampányfilmje.

Ahogy a Life.hu megírta, 2013-ban Kárász Róbert Törőcsik Mari támogatásával különleges kávéházat nyitott, ahol fogyatékkal élők dolgoznak. Az alapítvány most újra akcióba lendült és Törőcsik Mari főszereplésével elkészült az a kampányfilm, amely a fogyatékkal élők foglalkoztatásának bővítésére és a munkahelyteremtés fontosságára hívja fel a figyelmet.

A 2012-ben létrehozott alapítvány alapítója Törőcsik Mari, a Nemzet Színésze, aki negyedik alkalommal adja nevét a programhoz. 2014. december 3-án már negyedik alkalommal rendezik meg a Jótékonysági Maci árverést, amelyhez 20 hazai híresség ajánlotta fel kedvenc gyerekkori plüssmackóját és a munkásságához kapcsolódó személyes tárgyát.

A jótékonysági maci árverés ötletadója Kárász Róbert, a TV2 műsorvezetője.

Az idei Maci-aukciót többek közt olyan személyek támogatják, mint a Nobel-díjas Kertész Imre, Esterházy Péter, Haumann Péter vagy Varnus Xavér.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.