Gusztusos villantások és gusztustalan falatok után újabb meggyötört celebet küldtek Haza a nézők a dzsungelből.

A műsorkészítők kegyesebbek voltak a nézőkhöz, mint tegnap, Bunyós Pityu és Pars Krisztián romantikus szappanozása után inkább újra Molnár Andit és Aleskát küldték fürdőruhában kincsvadászatra. A biztonság kedvéért Aleska villantott is egyet. Igaz, erről Éva nem tudott, de mintha valahogy megérezte volna, hogy nem maradhat le vetélytársnője mögött, a dzsungel szépe versenyen néhány extra pontért fedetlen kebleivel és ahogy ő hívta, "húsos seggével" örvendeztette a hímnemű dzsungellakókat, de ez nem volt elég a győzelemhez.

Forrás: VolgyiAttila.hu/Volgyiattila.Hu

"Úristen, agyonvernélek!" - mondta Éva Aleskának, amíg gyakorolták, hogyan bájvigyorognak majd az "Intéző Asszonynak" kinevezett Andinak. A közös féltékenység összehozta a tegnap még egymás ellen boxoló drámakirálynőket, és végre Andit is láthattuk idegesnek. Pákó élete is mérföldkőhöz érkezett: nagyjából 20 centis vízben tanult úszni az afrikai hős.

Ahogy már az előzetesben is láthattuk, Bárdos András egy egészben sült krokodil és Bunyós Pityu társaságában a megszokott rezzenéstelen arccal nyelte az antilopvért, turmixolt pondrót, gnúszemet, mintha csak a vasárnapi pörköltet fogyasztaná. Most már valószínűleg nem lesz problémája az árnyékszéken... Ám úgy tűnik, hiába a bátorság és a vasgyomor, a nézők Bárdos Andrást küldték haza.