A megszokottnál gyorsabban érkezett idén a karácsonyi hangulat. A tavaszias idő ellenére már sokan elkezdték a bevásárlást. Idén merész fenyőfa trend hódít.

Karácsony tűlevél nélkül? Igen! Készíts fenyőt saját kezűleg például fából vagy colstokból - a remek tippekért kattints IDE!

A mostani szezon slágerének a fekete műfenyő ígérkezik, és a megszokott piros, arany és ezüst színek mellett divatossá váltak a türkiz, rózsaszín, bronz karácsonyfadíszek is, sőt, egyre több fajta állatfigurával is izgalmasabbá tehetjük a fánkat - tudhattuk meg a Tények adásából.

Forrás: www.inspirationforhome.blogspot.hu

Az ajándékok vásárlását is többen elkezdték, tipikusan plázákban és interneten shoppingolnak a legtöbben. Átlagosan 33 ezer forintot költenek az emberek karácsonyi ajándékokra, derül ki az árukereső.hu felméréséből. Ez kicsit több, mint amennyit tavaly szántak rá.

A legnépszerűbb ajándékok idén is a ruhák, a kozmetikumok, a háztartási gépek. A szórakoztató elektronikai eszközök népszerűsége csökkent tavaly óta, valószínűleg a nyári foci vb-re már sokan beruháztak tévékre, tabletekre.

Ragyogj az ünnepekre! Sztárszerzőnk, Takács Nóra egyszerű, de nagyszerű szépségtippjeit ITTtudod megnézni!