Ajándékötletek és szépségtippek karácsonyra

karácsony adventi koszorú Takács Nóra ajándékötlet szakértő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Takács Nórát, a Hogyan legyek jó nő? sorozatunk arcát rengetegen keresik fel, hogy a tanácsát kérjék egy-egy szépségápolási kérdésben. Nóra a múlt héten mutatott néhány remek trükköt, amikkel kezelhető a pattanásos bőr, ezen a héten pedig ajándék- és szépségtippeket ad az ünnepekre.
Takács Nóra, a Hogyan legyek jó nő? sorozatunk arca rengeteg levelet kap szépségápolással kapcsolatos kérdésekben. A leggyakoribb kérdésekre adott válaszait hétről hétre olvashatod itt, a Life.hu oldalain.
Csatlakozz Nórához az iWiW-en és a Facebookon!

"Kedves Nóra!

Hamarosan itt van az ünnepi időszak. Kérlek, segíts, hogyan készüljek idén? Milyen adventi koszorút tudsz ajánlani, ami kicsit más, mint a megszokott (nincs sok pénzem, még tanuló vagyok)? Ajándékötleteket is szívesen vennék, elég nehéz minden évben kitalálni, kinek mit ajándékozzak. Minden hasznos tanácsnak örülök, ha pedig még videót is tudnál hozzá csinálni, az eszméletlen jó lenne.

Nagyon köszönöm a segítséget.
Sokszor puszillak,
Kitti jónő"

Forrás: Thinkstock

Kedves Kitti!

Nagyon szívesen segítek, az eddigi videóimat sorra véve biztosan találsz majd kedvedre való ajándék- és dekorációs ötletet is. Lássuk csak:

Rögtön elsőként itt van egy klassz adventi „koszorú", picit másként. Nem kell hozzá más, mint négy bögre, négy gyertya és némi szárított növény.

Fiúknak nagyszerű ajándékötlet lehet ez a saját készítésű tablet-tartó. Csupán valamilyen neked tetsző anyagra és ragasztópisztolyra lesz szükség és egy pici türelemre!

Nagyszerű karácsonyi süteménydekorációt készíthetsz csokiból is, nézd csak:

Gyerekekkel könnyedén elkészíthető és jópofa ötlet a saját hógömb gyártása:

(Ezt az ötletet egyébként idén továbbfejlesztettem, az erről készült videót hamarosan láthatod majd a Life.hu-n.)

Karácsonyi ajándékok csomagolása saját készítésű csomagolópapírba - így csináld:

Íme egy olcsó, klassz és gyors ajándék: nyomtasd kedvenc családi fényképeidet egy falapra könnyedén:

Csinálj saját készítésű párnát az anyukádnak, a nagymamádnak!

Karácsonyi asztaldísz szalvétából pillanatok alatt:

Íme pár öltözködési tipp is az ünnepekre, hiszen ilyenkor szokott ránk törni a felismerés: „nincs egy rongyom sem, amit felvehetnék". Nyugi, biztosan van, nézz körül jobban a szekrényben!

És néhány dekorációs ötlet tortacsipkéből. Ez tényleg olcsó és mutatós megoldás lesz idén!

Remélem, tetszettek ezek a megoldások. Ha ezen túl még praktikára lenne szükséged, akkor kövesd figyelemmel a Hogyan legyek jó nő? sorozatomat a Life.hu-n péntekenként, illetve a TV2-n a Mokkában minden reggel. Egész decemberben csak a karácsonyra készülök majd, rengeteg új, szikrázó és olcsó karácsonyi praktikával.

Szép napot neked, Kitti, puszillak én is!
Nóra

Szuper megoldás a sebes, pattanásos bőrrehttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20131118-takacs-nora-szakertoi-level-mit-tehetunk-a-pattanasos-borrel.htmlÍgy állítsd össze a sminkkészletedet!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20131112-takacs-nora-szakertoi-levelalapveto-sminkszerek-amik-kellenek-egy-sminkkeszletbe.htmlÍgy készíts káprázatosan szép, őszi sminket!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20131028-hogyan-legyek-jo-no-gyonyoru-oszi-smink.htmlÍgy készíts bulisminket pillanatok alatt!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130918-hogyan-legyek-jo-no-csodas-es-gyors-smink-buliba.htmlSzuper praktika, ha beszakad a körmödhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20131105-takacs-nora-szakertoi-level-tippek-es-trukkok-a-hosszu-egeszseges.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.