Néző vagyok, ments ki innen - Csak Aleskának volt ma jó...

Forrás: VolgyiAttila.hu -
Cooky Celeb vagyok, ments ki innen! dzsungel Aleska Diamond Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Celeb vagyok, ments ki innen! utolsó előtti adását nézve felmerülhet a gondolat, Balázs és Jani nélkül üresebbek lesznek az estéink. Rosszabbul alszunk majd a Pákóra és Cooky-ra tett bevándorlós megjegyzések, az Aleska munkájára utaló abszolút diszkrét mondatok, és Éva sörözésre buzdítása nélkül. 

Az mindenesetre biztos, nagyon jól végezték a munkájukat, kellően kiakasztották és közben szórakoztatták a nézőket és a dzsungellakókat.

Forrás: VolgyiAttila.hu

Szerinted ki jön ki győztesen a dzsungelből?

A táborlakók napközbeni (valószínűleg időkitöltésként beiktatott) feladata volt, hogy lerajzolják legjobb pillanatukat a dzsungelben. Aleska a Balázsék szerint hatalmas farkú majom rajzolása közben bevallotta, élete legjobb élménye volt a dzsungel. Nem vagyunk benne biztosak, hogy túl sok pozitív inger érhette mostanában, tekintve, hogy két hétig éhezett, bogarakat öntöttek a hajába, és Éva ordításainak kereszttüzében kellett léteznie. Vadon Jani rajzát elemezve egy gyakorlott pszichológus is elcsodálkozna.

A nézők kategóriákba sorolhatták a három finalista lányt. A legnaivabb Aleska, a legtermészetesebb szépség és a legjobb dekoltázsú Andi, a legtörtetőbb és legjobb dumás pedig Éva lett. Meglepődtünk? Nem. Meglepetésként viszont a tegnap kiesett Cooky is feltűnt (csehszlovák nadrágban) a műsorvezetők mellett, kíváncsi volt, mi zajlik arrafelé. Szegény, nem jó adást fogott ki, ugyanis a mai este leginkább a Néző vagyok, ments ki innen! jegyében telt, a műsor eddigi legunalmasabb részét láthattuk: Éva ármánykodott, Aleska nyávogott, és néhány percig egyensúlyozni láthattuk a versenyzőket. Reméljük, a holnapi finalé sokkal több izgalmat hoz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.