A Celeb vagyok, ments ki innen! utolsó előtti adását nézve felmerülhet a gondolat, Balázs és Jani nélkül üresebbek lesznek az estéink. Rosszabbul alszunk majd a Pákóra és Cooky-ra tett bevándorlós megjegyzések, az Aleska munkájára utaló abszolút diszkrét mondatok, és Éva sörözésre buzdítása nélkül. 

Az mindenesetre biztos, nagyon jól végezték a munkájukat, kellően kiakasztották és közben szórakoztatták a nézőket és a dzsungellakókat.

Forrás: VolgyiAttila.hu

A táborlakók napközbeni (valószínűleg időkitöltésként beiktatott) feladata volt, hogy lerajzolják legjobb pillanatukat a dzsungelben. Aleska a Balázsék szerint hatalmas farkú majom rajzolása közben bevallotta, élete legjobb élménye volt a dzsungel. Nem vagyunk benne biztosak, hogy túl sok pozitív inger érhette mostanában, tekintve, hogy két hétig éhezett, bogarakat öntöttek a hajába, és Éva ordításainak kereszttüzében kellett léteznie. Vadon Jani rajzát elemezve egy gyakorlott pszichológus is elcsodálkozna.

A nézők kategóriákba sorolhatták a három finalista lányt. A legnaivabb Aleska, a legtermészetesebb szépség és a legjobb dekoltázsú Andi, a legtörtetőbb és legjobb dumás pedig Éva lett. Meglepődtünk? Nem. Meglepetésként viszont a tegnap kiesett Cooky is feltűnt (csehszlovák nadrágban) a műsorvezetők mellett, kíváncsi volt, mi zajlik arrafelé. Szegény, nem jó adást fogott ki, ugyanis a mai este leginkább a Néző vagyok, ments ki innen! jegyében telt, a műsor eddigi legunalmasabb részét láthattuk: Éva ármánykodott, Aleska nyávogott, és néhány percig egyensúlyozni láthattuk a versenyzőket. Reméljük, a holnapi finalé sokkal több izgalmat hoz.