A Magyarország szépe győztese, Kulcsár Edina támadások kereszttüzébe került világversenyre szánt kisfilmje miatt. A szépség közösségi oldalán magyarázkodott az angol videó kapcsán.

Ahogy a Life.hu is megírta, a Miss World Hungary 2014-es győztese már készül a londoni világszépe versenyre, amelyre elkészítette a bemutatkozó videóját. A kisfilm azonban kiütötte a biztosítékot a rajongóknál, sokan cikizték a királynő angoltudását. Edina most közösségi oldalán reagált.

Forrás: Margitay Klára/Life.hu

„A bemutatkozó kisfilmem eléggé megosztotta az embereket, de inkább negatív kritikát kapott. Erről az a véleményem, hogy ez nem egy angolverseny! Én igenis büszke vagyok arra, hogy ennyire is tudok beszélni egy idegen nyelvet, amit nem iskolában tanultam! Tisztában vagyok azzal, hogy nem perfekt az angolom, hiszen sosem tanultam nyelvtant, de minden élethelyzetben megértetem magam, és folyékonyan tudok angolul (kisebb nyelvtani hibákkal, és nyílván nem annyira választékosan, mint magyarul). Szerintem pont annyira tudok beszélni, amennyire ide szükséges, és ha úgy alakulna, hogy a legjobbak közé sikerül jutnom, természetesen igyekezni fogok minden téren fejlődni majd a továbbiakban" – írta Edina.

"A nózimmal sokáig bajom volt. Az interneten meg lehet találni, hogy milyen volt azelőtt. Sokszor csúfoltak miatta. Aztán megműttettem, és elindultam a Miss Plastic versenyen. Talán akkortájt jött meg az önbizalmam. De utána volt egy rossz korszakom. Műkörmösként dolgoztam, egész nap ültem és 70 kilósra híztam!"
 
Kulcsár Edina sztárszerzőnknek, Szily Nórának adott exkluzív interjút - kattints IDE és olvasd tovább!