"Ez nem egy angol verseny!" - Kulcsár Edina reagált a vérciki kommentekre

Forrás: Margitay Klára/Life.hu -
győztes Sarka Kata angol nyelv ciki Kulcsár Edina Miss World Hungary kommentek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Magyarország szépe győztese, Kulcsár Edina támadások kereszttüzébe került világversenyre szánt kisfilmje miatt. A szépség közösségi oldalán magyarázkodott az angol videó kapcsán.

Ahogy a Life.hu is megírta, a Miss World Hungary 2014-es győztese már készül a londoni világszépe versenyre, amelyre elkészítette a bemutatkozó videóját. A kisfilm azonban kiütötte a biztosítékot a rajongóknál, sokan cikizték a királynő angoltudását. Edina most közösségi oldalán reagált.

Forrás: Margitay Klára/Life.hu

„A bemutatkozó kisfilmem eléggé megosztotta az embereket, de inkább negatív kritikát kapott. Erről az a véleményem, hogy ez nem egy angolverseny! Én igenis büszke vagyok arra, hogy ennyire is tudok beszélni egy idegen nyelvet, amit nem iskolában tanultam! Tisztában vagyok azzal, hogy nem perfekt az angolom, hiszen sosem tanultam nyelvtant, de minden élethelyzetben megértetem magam, és folyékonyan tudok angolul (kisebb nyelvtani hibákkal, és nyílván nem annyira választékosan, mint magyarul). Szerintem pont annyira tudok beszélni, amennyire ide szükséges, és ha úgy alakulna, hogy a legjobbak közé sikerül jutnom, természetesen igyekezni fogok minden téren fejlődni majd a továbbiakban" – írta Edina.

"A nózimmal sokáig bajom volt. Az interneten meg lehet találni, hogy milyen volt azelőtt. Sokszor csúfoltak miatta. Aztán megműttettem, és elindultam a Miss Plastic versenyen. Talán akkortájt jött meg az önbizalmam. De utána volt egy rossz korszakom. Műkörmösként dolgoztam, egész nap ültem és 70 kilósra híztam!"
Kulcsár Edina sztárszerzőnknek, Szily Nórának adott exkluzív interjút - kattints IDE és olvasd tovább!
"A sztárok is emberek" - Valami nagyon fura a TV2-nél http://www.life.hu/bulvar/20141111-a-sztarok-is-emberek-cimmel-tett-kozze-a-tv2-osszeallitast-igy-vegzi-a-nagydolgat-gyozike-berki-es.htmlHiánypótló összeállítással örvendeztette meg a TV2 a minap viharos gyorsasággal kimúlt Édes Élet rajongóit. Komolyan, először azt hittük, rosszul látunk... Valami bűzlik a csatornánál. TV + BulvárOrigoCooky-hiány lesz a dzsungelben – Biztos, hogy a dzsungelnek királynője leszhttp://www.life.hu/bulvar/20141110-celeb-vagyok-ments-ki-innen-ki-lesz-a-kiraly-cooky.htmlA nézők a francia rádióst küldték haza, Aleska, Éva és Andi közül kerül ki a Celeb vagyok, ments ki innen! második szériájának győztese.TV + Bulvár--Előkerült Csala Zsuzsa végrendeletehttp://www.life.hu/bulvar/20141110-csala-zsuzsa-komika-vegrendelete-elokerult.htmlCsala Zsuzsa szerettei már-már beletörődtek abba, hogy a hogy a komika nem írt végrendeletet, amikor is előkerült az okirat: egy kabátzsebből. TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.