A VV-győztes nyereményautójával addig vagánykodott, amíg ripityára törte a vadiúj kocsit, sőt az utána kapott cserautó sem úszta meg, Aurelio azt is lezúzta.

Nézzük csak szépen sorban a fiú bűnlajstromát: ahogy a Life.hu is megírta, Aurelio azzal kezdte, hogy Baján egy mozgássérültek számára fenntartott helyen parkolt. Ezek után állítólag a parkoló nyereménykocsijába hajtott valaki, miután pedig szervizbe vitte a járgányt, a csereautót frontálisan összetörte.

Fotó: Hámori Zsófia - Origo

A napokban pedig újabb parkolási galibával tetézte a bajt. Tilosban parkolt autójával és olyan távolságban állt meg a kereszteződéstől, amit a KRESZ tilt. De ez nem minden, mert fél órával később, miután elindult, egy kanyarodósávban tolatni kezdett, és belement a mögötte közlekedő gépjárműbe.
A valóságshow-hős napi kálváriája azonban még ezzel sem ért véget, Aurelio ugyanis kora délután egy fába is beletolatott, amitől szilánkosra törte kocsija hátsó szélvédőjét – írja a Blikk

„Tolattam, és nem vettem észre, hogy a mögöttem lévő fa ága ennyire kiáll. Belementem, az pedig megnyomhatta a csomagtartót, amitől azonnal szétrobbant az üveg is. Két éve van jogosítványom, és szerintem jól vezetek, de a jövőben próbálok jobban odafigyelni, amikor kocsiba ülök" –magyarázta Aurelio, akitől óvakodjunk az utakon!