Vasárnap este ismét megnyitja kapuit a Való Villa, amelybe aznap este megérkeznek az első lakók. Szexmániások lepik el a megújult bútorzatot.

A VV7 ismét megemelheti az ingerküszöböt, ugyanis már az első hat lakó bemutatkozó filmjéből kiderült, leginkább a szex körül forog az ismertségre vágyó fiatalok élete. A műsorvezetők a már bevált páros, Lilu és Istenes Bence lesznek, a BeleValóVilágot pedig a VV6 győztese, Aurelio és a VV5 botrányhősnője, Baukó Éva vezeti majd.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

A műsorvezetők szerint ez lesz a legjobb évad a VV-k történetében, ugyanis remek karakterekkel népesítik majd be a luxusbörtönt. Vasárnap az első 6 lakó kerül be szavazás nélkül a villába, akik utána a hét minden egyes napján újabb lakótársat kapnak. Tíz ágy van csak, hogy végül hányan érkeznek, az nem derült ki.

"Ugyanolyan lesz, mint a negyedik széria volt. Áthúzódik a következő évre, ami azt jelenti, hogy karácsony és szilveszter időszakában, a Reszkessetek, betörők! című örök karácsonyi mese helyett lehet majd ezt is nézni. Ebben az időszakban a tévék csak filmeket mutogatnak, kevés a saját gyártású tartalom, most lesz mit választani. A nyeremények ugyanolyanok lesznek, mint a hetedik széria győzteséé. Egy új élet lehetőségével hagyhatja el a villát 2015 tavaszán a nyertes" - mondta Kolosi Péter, az RTL programigazgatója. Így feltételezzük, hogy a nyertes nem olyan, a VV5 győztesének járó többszobás luxuslakással, hanem egy garzonnal fog gyarapodni és egy középkategóriás autóval. A realityt a RTL 2-n lehet nézni, minden este 22 órától.

 A megújult villáról itt nézegethetsz képeket! 

/1411/N_zd_20141112144823