Emelkedik az ingerküszöb: szexmániások költöznek a megújult Való Villába

VV7 Villalakók beköltözés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasárnap este ismét megnyitja kapuit a Való Villa, amelybe aznap este megérkeznek az első lakók. Szexmániások lepik el a megújult bútorzatot.

A VV7 ismét megemelheti az ingerküszöböt, ugyanis már az első hat lakó bemutatkozó filmjéből kiderült, leginkább a szex körül forog az ismertségre vágyó fiatalok élete. A műsorvezetők a már bevált páros, Lilu és Istenes Bence lesznek, a BeleValóVilágot pedig a VV6 győztese, Aurelio és a VV5 botrányhősnője, Baukó Éva vezeti majd.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

A műsorvezetők szerint ez lesz a legjobb évad a VV-k történetében, ugyanis remek karakterekkel népesítik majd be a luxusbörtönt. Vasárnap az első 6 lakó kerül be szavazás nélkül a villába, akik utána a hét minden egyes napján újabb lakótársat kapnak. Tíz ágy van csak, hogy végül hányan érkeznek, az nem derült ki.

"Ugyanolyan lesz, mint a negyedik széria volt. Áthúzódik a következő évre, ami azt jelenti, hogy karácsony és szilveszter időszakában, a Reszkessetek, betörők! című örök karácsonyi mese helyett lehet majd ezt is nézni. Ebben az időszakban a tévék csak filmeket mutogatnak, kevés a saját gyártású tartalom, most lesz mit választani. A nyeremények ugyanolyanok lesznek, mint a hetedik széria győzteséé. Egy új élet lehetőségével hagyhatja el a villát 2015 tavaszán a nyertes" - mondta Kolosi Péter, az RTL programigazgatója. Így feltételezzük, hogy a nyertes nem olyan, a VV5 győztesének járó többszobás luxuslakással, hanem egy garzonnal fog gyarapodni és egy középkategóriás autóval. A realityt a RTL 2-n lehet nézni, minden este 22 órától.

A megújult villáról itt nézegethetsz képeket!

/1411/N_zd_20141112144823Aurelio lehet a következő Majka? http://www.life.hu/bulvar/20141106-vv-aurelio-a-valovilag7-hattermusorat-vezetheti.htmlNincs vita! A ValóVilág6-nak nem csak a rövid, de a hosszú távú győztese is Aurelio. A valóságshow megnyerésével lakást, kocsit és 12 millió forintot nyert, de ami talán még ennél is fontosabb, ezzel együtt folyamatos munkához is jutott. Az RTL Klub előbb a Celeb vagyok, ments ki innen! dzsungelrealityébe hívta meg, most pedig, ha igaz, a VV7 kibeszélő háttérműsorát vezeti majd.TV + BulvárVV Éva: "Nem vállal föl a pasim"http://www.life.hu/bulvar/20141111-vv-eva-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen-musorban-arulta-el-hogy-pszichiaterrel-jar.htmlAmit a civil életben el lehet titkolni, azt úgy tűnik, az összezártság előhozza. VV Éva a Celeb vagyok, ments ki innen! műsorában kottyintotta el, hogy párja pszichiáter, aki azonban a nyilvánosság előtt nem büszkélkedik a lánnyal. Vagy legalábbis nem szeretné, ha kapcsolatuk a címlapokra kerülne. TV + BulvárEgy éve józan VV Évahttp://www.life.hu/bulvar/20140717-vv-bauko-eva-egy-eve-rehabilitacios-kezelesen-vett-reszt-azota-nem-iszik-alkoholt.htmlKörülbelül egy éve unta meg botrányokkal tarkított életét VV Éva, bevonult a rehabra és azóta sem fogyaszt alkoholt. Az egykori valóságshow-szereplő akkor titkolni szerette volna, hogy orvosi segítséget vesz igénybe, most azonban már büszkén meséli, 365 napja nem ivott. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.