ValóVilág7 ValóVilág6 Majka Nádai Anikó Molnár Anikó VV Aurelio
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nincs vita! A ValóVilág6-nak nem csak a rövid, de a hosszú távú győztese is Aurelio. A valóságshow megnyerésével lakást, kocsit és 12 millió forintot nyert, de ami talán még ennél is fontosabb, ezzel együtt folyamatos munkához is jutott. Az RTL Klub előbb a Celeb vagyok, ments ki innen! dzsungelrealityébe hívta meg, most pedig, ha igaz, a VV7 kibeszélő háttérműsorát vezeti majd.

Amikor Aurelio beköltözött a ValóVilág-villájába, kevesen gondolták, hogy ő lesz az, aki nem csak megnyeri a műsort, de később is folyamatos felkéréseket kap a csatornától. Pedig de...

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

A Bors úgy tudja, hogy a dzsungelből nem régiben hazatért egykori valóságshow-nyertes a november 16-án startoló VV7 háttérműsorát vezeti majd. A napilap információi szerint Aurelio neve a Celeb vagyok, ments ki innen! előtt is felmerült a csatorna döntéshozóiban. A próbafelvételek után azonban nem voltak benne biztosak, hogy ő lesz a megfelelő ember, de az afrikai műsorban való szereplése meggyőzte őket.

Nekik is fut(ott) a szekerük...

Tavasszal, a ValóVilág6 finiséhez közeledve arról írtunk, hogy a műsor eddigi történelmében soha nem a győztesek lettek azok, akiknek sikerült később a médiában megvetni a lábukat. Nos, Aurelio a kivétel. Az első szériából a mára A kategóriás celebbé avanzsált Majka jött ki a legjobban (bár a főnyeremény nélkül), a későbbiek közül egy darabig Molnár Anikónak is futott a szekere és Alekosz is dúskált egy ideig a tévés felkérésekben. Baukó Éva ezekben a hetekben is a nagyérdeműt szórakoztatja az RTL Klubon futó dzsungelrealityben, de Nádai Anikóról se feledkezzünk meg, aki az Éjjel-Nappal Budapest fekete bombázóját alakítja a kezdetektől.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.