A műsorvezető a Mokkában megvédte stylistját, Holdampf Lindát, aki korábban olyan kritikákat is kapott, hogy nem kedveli Ördög Nórit, ezért öltözteti fel ilyen ruhákba a Rising Starban.

Ördög Nóri - aki olvasóink szerint a legjobban öltözködő műsorvezető - stylistját, Holdampf Lindát sokan azzal vádolták meg, hogy nem szereti Nórit, és ezért öltözteti nem megfelelő ruhákba. A Rising Star háziasszonya stylistjával reagált a rosszindulatú hírekre.

„A ruhákat együtt közösen választjuk egy ruhapróbán. A kreatív producer és a főszerkesztő is látja a kiválasztott darabokat és együtt hozzuk meg a végleges döntést" – magyarázta Linda a TV2 Mokka adásában. 

Egy helyen írták, hogy engem utál a stylistom, egyébként mindenhol dicsérik Lindát. Csomó szempontot kell figyelembe venni, és amikor ruhát válogatunk, akkor van vétójogom. A cipő kérdésen egyszer kia karok már akadni úgy igazán, a magasságom miatt piszkálni nem szép dolog, amikor egy ruhához a magassarkú áll jól, akkor azért, mert magas vagyok, nem fogom mellőzni" – tette hozzá mosolyogva Nóri.