Lilu 38 évesen kezdett új életet

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
élet Lilu sport edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újra főműsoridőben kerül képernyőre Lilu, aki a vasárnap kezdődő Való Világ 7-et fogja vezetni Istenes Bencével felváltva. A műsorvezetőnő kifejezetten szereti a reality műfaját, és most elárulta, hogy élete egyik nagy változása a korábbi szériához köthető. 

Lilu évek óta ugyanolyan bombaformában tűnik fel a képernyőn, mintha nem fogna rajta az idő. Megkérdeztük, hogy mi a titka, szed-e valami csodabogyót. A válasz minket is meglepett. Úgy gondoltuk, hogy tökéletes alakjáért évek óta edzőteremben sanyargatja magát az anyuka, aki a korábbi VV-ben már egyszer kockahasat villantott. A válasz meglepetésként érte kolléganőnket.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

"Soha életemben nem edzettem, csak most, 38 éves koromban kezdtem el, immár 8 hónapja. Hogy mihez is köthető az, hogy nekifogtam, nem tudom, nincs ilyen pont, nem kezdtem el hízni, nem változott az alakom sem. Az előző VV alatt kezdtem el, és azóta része az életemnek a sportolás. Egyszerűen eljött egy pont, így alakult. Dávid reggel elindult oviba és elkezdtem csak egy picit edzegetni, ami jólesett, majd lassan teljesen beépült az életembe. Kizárólag otthon edzem, nem szeretek edzőterembe járni, amúgy is magának való leányzó vagyok. Otthon hallgatom a zenét és sorozatot nézek, miközben a lépcsőzőgépen izzadok 30-40 percet. Ezt hasizomgyakorlatok követik, majd a karomra dolgozom. A reggeli edzésem kétnaponta nagyjából egy órát vesz igénybe. Jól is érzem magam tőle" – árulta el Lilu, akinek a munkabeosztása is segít abban, hogy délelőtt a testével törődjön.

„Mellette nagyon sokat alszom, estei 10-11 körül fekszem, erre figyelek, de az is fontos, hogy mit eszem, sok vitamint fogyasztok. Tudatosan élek és vigyázok magamra, tisztában vagyok vele, hogy a testem a munkaeszközöm és ezért vigyázok rá, amíg lehet."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.