Rising Star: Csodaszép családmodellben él Czibi Norbi

Forrás: Tv2EVA/Eva -
Rising Star Czibi Norbi énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Czibi Norbi, a Rising Star Angliából hazatért versenyzője rendkívüli családban él. Édesanyja, miután fiai kirepültek a családi fészekből, állami gondozott gyermekeket vett magához. Ők lettek az ifjú énekes új családtagjai.

Az ötven kilótól megszabadult Norbi számára a család nem kizárólag édesanyját és öccsét jelenti. Három, nem vér szerinti lurkóra is úgy tekint, mint édestestvéreire.
„Édesanyám ismét gyerekzsivajt szeretett volna maga körül hallani, miután apukám már meghalt, az öcsémmel már felnőttünk és elhagytuk a szülői otthont. Érthető módon nem akart egyedül maradni és elég energiája volt ahhoz, hogy ismét gyerekeket neveljen. Így került hozzánk két fiú és egy lány, akik addig a mi családunk részei, amíg a szüleik nem kerülnek olyan helyzetbe, hogy velük élhessenek. Mi is örültünk ennek a döntésének, hisz anyukám kifejezetten gyerekcentrikus" – árulta el Norbi, akinek a testvérei a bemutatkozó kisfilmjében is feltűntek.

Norbi az édesanyjával Forrás: Tv2EVA/Eva


„Eleinte nagyon szokatlan volt, hogy egy összeszokott családba idegen gyerekek csöppentek bele. Nekik is furcsa volt, nekünk is. Meg kellett szokni egymást, a különböző életritmusokat, és alkalmazkodnunk kellett egymáshoz. A négy év alatt lassan összecsiszolódtunk, már furcsállnám, ha nem lennének velünk. Most, hogy Angliából hazajöttem a Rising Starra, hazamentem hozzájuk Püspökladányba, és visszaköltöztem az öcsémmel korábban közösen használt szobámba, ők pedig a másik szobában laknak. Nem túl nagy, csak egy három szobás lakásban élünk, de nagy harmóniában és szeretetben. Eszembe sem jutott, hogy albérletet keressek" – árulta el Norbi, aki ha szükség van rá gondoskodik is a tesóiról.

Forrás: Tv2EVA/Eva

„Előfordul, ha édesanyám dolgozik el kell szaladnom velük orvoshoz Debrecenbe, de ha kell, akkor főzök nekik. Testvérként tekintenek rájuk, és ők is rám, úgy is mutatnak be az utcán az ismerőseiknek. Most pedig kifejezetten büszkélkednek velem. Püspökladányban a lakótelepen bevett szokás, hogy nem vér szerinti gyerekek is élnek a családban. Itt ez elfogadott, természetes dolog. Gondolkodtam már rajta, és nem zárom ki a lehetőségét, ha családom lesz én is követem az édesanyámtól látott példát, de egyelőre barátnőm sincsen."- árulta el Norbi, aki produkciójával a zsűrit már meggyőzte, vasárnap este pedig a közönség dönthet sorsáról.-árulta el Norbi, aki produkciójával a zsűrit már meggyőzte, vasárnap este pedig a közönség dönthet sorsáról.- árulta el Norbi, aki produkciójával a zsűrit már meggyőzte, vasárnap este pedig a közönség dönthet sorsáról" - árulta el Norbi, aki produkciójával a zsűrit már meggyőzte, vasárnap este pedig a közönség dönthet sorsáról.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.