Élő adásban hívták randira Szabó Zsófit

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Szabó Zsófi X-Faktor 2014 Borbély Richárd flörtölés After-X
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Faktor kulisszái mögött flörtölt egymással Szabó Zsófi és Borbély Ricsi. Ki tudja, még akármi is lehet közöttük... 

Az After-X műsorvezetője és az énekes szemmel láthatóan nagyon kedvelik egymást. Olyannyira, hogy Szabó Zsófi kijelentette, szívesen megmutatná Ricsinek, milyen selymes a lába, majd a fiú lábszárát simogatta. No, nem öncélúan, inkább azon poénkodott, hogy a srác félig gyantázott lába nem túl férfias. "Te vagy az első lány aki megtapogatta" - nevetett az énekes, amire Zsófi kétértelmű mosolyal így riposztozott: "Hagynád, hogy máskor is megtapogassam.... a LÁBAD?" "Randiznunk kéne!" - vágta rá az X-faktor múlt heti párbajgyőztese.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Az a baj, hogy Borbély Ricsi hétről hétre zavarba hoz, és mindig a ti kameráitok előtt" - mondta el később Zsófi. "Amint vége az X-Faktornak, talán benne leszek egy randiban" - tette hozzá. A kulisszák mögötti flörtöt Alföldi Róbert is kommentálta. "Zsófi, igyekezni kell, mert lekési" - nevetett a srác mentora.

Szerintetek összejöhet Szabó Zsófi és Borbély Ricsi?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.