Szexis zuhanyzással győzte meg a zsűrit Karsai Zita egy német tehetségkutatóban

Karsai Zita erotikus Megatánc tánc zuhanyzás Csillag születik Das Supertalent
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Csillag születik német változatában ismerős arc tűnt fel. 

Karsai Zitát a Megatánc vadócaként ismerte meg az ország 2006-ban. Már akkor sem állt tőle távol a túlfűtött mozgás és tánc. Zita akkor nem nyerte meg a versenyt, de azóta is folyamatosan próbálkozik külföldi tehetségkutatókban. A Got to Dance német változata után most a Das Supertalentben mutatja meg, milyen erotikusan tud zuhanyozni.

A Karsai családtól egyébként nem áll távol a szereplés: Zita féltestvére, Kata a tavalyi X-Faktorban tűnt fel. Bár akkor a Mentorházig sem jutott, nem csodálkoznánk, ha ez lett volna az utolsó próbálkozása.

Karsai Zita kislányt szeretnehttp://www.life.hu/csalad/20131107-karsai-zita-tancosno-joshi-bharatnak-vallotta-be-egy-kislanyt-szeretne.htmlA táncosnő Joshi Bharatnak mesélt arról, hogyan képzeli el a jövőjét, amibe már a gyermekvállalás is beletartozik.CsaládKarsai Zita húga tehetségtelenhttp://www.life.hu/bulvar/20130930-az-rtl.htmlNem jutott be az RTL Klub X-Faktorának Mentor Házába a táncosnő, Karsai Zita húga, Karsai Kata. Bár a fiatal énekesnő évekkel ezelőtt a TV2 Megasztárjának élő show-jába sem került be, azt állítja, nincs elkeseredve.TV + BulvárPasi nélkül is boldog Németországban Karsai Zitahttp://www.life.hu/bulvar/20130709-karsai-zita-magyar-tancosno-nemetorszagban-tervezi-a-jovojet.htmlNem akar már hazaköltözni Kölnből a Megatánc egykori sztárja, akinek karrierje kezd igazán beindulni.TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.