Bizarr házasság! A brutális gyilkos, Charles Manson feleségül veszi 26 éves rajongóját

Forrás: AFP -
gyilkosság rajongó házasság börtön Sharon Tate Charles Manson Roman Polanski
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy 26 éves nő elhatározta, hogy feleségül megy a börtönben Charles Manson pszichopata elítélthez, aki szektája élén még az 1960-as évek végén brutálisan meggyilkoltatta Roman Polansky filmrendező fiatal, várandós feleségét, 

Az 1960-as évek végén egy vallási csoport vezetője lett, és híveit brutális gyilkosságok elkövetésére vette rá. A Manson Család nevű csoport gyilkolta meg többek közt Sharon Tate filmszínésznőt, Roman Polański filmrendező feleségét nyolc és fél hónapos terhesen. Tetteiért elítélték, a kaliforniai Corcoran Állami Börtönbe került, ahonnan 2007-ben vagy 2012-ben feltételesen szabadulhatott volna, ám erre nem került sor. Legközelebb 2027-ben vizsgálják felül szabadlábra helyezésének kérdését (forrás Wikipédia)

Forrás: AFP

Az RTL Klub ma képes beszámolóban tudatta, hogy a 71. évében járó elítélt feleségül vette 26 éves rajongóját, aki rendíthetetlenül hisz a férfi ártatlanságában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.