Az orosz nők egyik kedvenc színésze, Evgeniv Sapaev nőként akarta élni az életét, ezért úgy döntött, megválik péniszétől. Nem először próbált megszabadulni férfiasságától...

A 38 éves férfit kórházba szállították, ömlött belőle a vér. Az orvosok nem tudták megmenteni a levágott hímtagot. A kórház szóvivője szerint Sapaev szerencsés, hogy nem vesztette életét a házi műtétben, ugyanis rengeteg vért vesztett. "Az ajtómon kopogott, és úgy nézett ki, mint valami szellem. Sápadt volt, mindenhol véres volt a keze. Azt hittem, az új szerepét próbálja. Mikor összeesett az ajtóban, akkor vettem észre, a levágott péniszét tartja a kezében, gyorsan mentőt hívtam" - mondta a színész szomszédja.

Ez nyilván egy illusztrációForrás: Thinkstock

Mikor magához tért, Sapaev bevallotta, gyermekkora óta szeretne nő lenni. Már négyszer megpróbált korábban megszabadulni férfiasságától, de eddig mindig visszatartotta valami. "Bevettem egy marék fájdalomcsillapítót, és levágtam egy éles késsel" - nyilatkozta a színész.

Kínában hasonló módszerhez folyamodott egy férfi, aki a facérságba unt beleilletve olyan nő is akadt, aki úgy döntött, megszabadítja férjét péniszétől.