Ki gondolta volna, hogy a világ egyik legnívósabb felsőoktatási intézménye, a Cambridge-i Egyetem diákjai is tudják borzolni a kedélyeket? És legalább olyan jól csinálják, mint Kim Kardashian.

Valószínűleg Kim Kardashian meztelen pózolásának is köze volt ahhoz, hogy a Cambridge-i Egyetem huncut diákjai hosszú idő után ismét úgy döntöttek, megmérettetik pucér hátsójukat. Ó, de még mennyire!

Forrás: www.tab.co.uk

Bizony, a világ egyik leghíresebb felsőoktatási intézményének zsenijei két tanulás között fotózták le magukat a legváltozatosabb helyszíneken és helyzetekben, egyikük éppen úgy, ahogyan annak idején a valóságshowsztár is tette a Paper magazin hasábjain. Ám a legtöbben ennél jóval szemérmesebbek voltak: akadt, aki az iskola területén, mások a kollégium tetején, egyesek pedig egy zavart bika előtt vetkőztek le a „Cambridge legjobb feneke" névre átkeresztelt verseny kedvéért.

A „megmérettetés" legjobbjainak hat lány és hat fiút választottak, az ő képeiket a The Tab egyetemi újság tette közzé. Amennyiben ízelítőnk nem volt elég, – elvégre miért is lenne? – kattints ide a további képekért.