Hévízen úszkál a világ legnagyobb adventi koszorúja

Forrás: FényPont-Média Produkciós Iroda és PR Ügynökség -
karácsony advent Hévíz adventi koszorú ünnep
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hévízen elkészítették a világ legnagyobb úszó adventi koszorúját, melyet a hévízi gyógytavon vízre is bocsátottak. A város nem kisebb célt tűzött ki magának: szeretne a „legek" városa lenni!

A négy méter átmérőjű koszorú 570 darab léggömbből, nyolc munkaórán át készült. Három ember és három sztár dolgozott rajta. Összesen öt kilogrammot nyom. Elkészítéséhez műanyag csöveket, dekorpapírt, dekor szalagokat, rögzítéséhez pedig súlyokat használtak fel. A világ legnagyobb úszó adventi koszorúján november 30-án gyújtják meg az első, míg december 21-én az utolsó elektromos gyertyát.

Forrás: FényPont-Média Produkciós Iroda és PR Ügynökség

A világ legnagyobb, fürdésre egész évben alkalmas meleg vizű gyógytava mellett az egészséghez és aktív élethez köthető rekordok és legek felállításával is szeretné felhívni magára a vendégek figyelmét.

Mit lehet csinálni a Balatonon télen?

Ki mondta, hogy attól, hogy vége van a nyárnak, és hűvös szelek járnak, le kell mondanod a vízi élményekről? Miért gondolod, hogy jövő nyárig kellene várnod arra, hogy újra lemehess a Balatonra? Hol van az leírva, hogy ősszel nem csobbanhatsz bele egy tóba, vagy épp nem próbálhatod ki az evezést? Nos, sehol. A Life.hu összegyűjtötte, mit lehet csinálni a Balatonnál télen. A cikket ide kattintva olvashatod.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.