Mickey Rourke szétplasztikázott fejéről már sokszor írtunk. Mostanában azonban ehhez még hatalmas izmokat is növesztett egy közelgő bokszmeccs miatt. A színész nosztalgiázni fog: újra ringbe száll. Emlékszel, hogy festett még bokszoló korában? Íme!

Talán kevesen tudják, hogy Mickey Rourke profi bokszoló volt, mielőtt felfigyelt rá Hollywood. 12 évesen kezdett bokszolni, majd amikor 1991-ben a színészi karrierje váratlanul összeomlott, visszatért a kötelek közé. Végül 1994-ben akasztotta végleg szögre bokszkesztyűit. Azóta jó néhány év eltelt, betöltötte 62. életévét és átesett számos félresikerült plasztikai műtéten. Emiatt ma már alig lehet már felismerni a nyolcvanas évek jóképű szívtipróját.

/1411/Micke20141127155149

A színész most ismét ringbe szállhat: a 29 éves profi ökölvívóval, Elliot Seymourral küzd meg Moszkvában november 28-án. A meccs miatt intenzív tréningbe kezdett a sztár, amelyben a híres edző, Marvin Somodio segíti. A színész a hírek szerint remek formában van még most is. A testére nem is lehet panasz, csak a feje néz ki egyre ijesztőbben...