Szerződésszegés miatt hiába várja a fizetését a TV2-től Gáspár Győző. A showman ugyanis az RTL Klub Celeb vagyok, ments ki innen! műsorában - egy videóüzenet erejéig - szerepelt. Azt állítja: úgy került adásba az RTL-en, hogy nem is tudott róla.

Alig két hónappal azután, hogy kirúgták az Édes Életből, álomfizetésért szerződtették újra az azóta megszűnt műsorba Gáspár Győzőt. A csatorna azt remélte, Győző szerepeltetése ismét feljebb viszi a reality nézettségét, ám az RTL Klub Celeb vagyok...!-ját, amelyben egyébként Bea asszony is szerepelt, megközelíteni sem tudták.

Forrás: TV2

Most azonban nem csak munkája nincs Győzőnek, de az eddigiekért járó fizetésének is búcsút inthet, mert a Celeb vagyok...!-ban is "szerepelt", helyesebben videóüzenetben bátorította Beát. A Bors információi szerint Győzike azt állítja, becsapták. Amikor a TV2 számonkérte, miként fordulhatott elő, hogy szerződése ellenére a konkurencia műsorában üzengetett, Győzike azt állította: a videoüzenetet lányával, Virággal rögzítették, és egyrészt csak megmutatta neki, hogyan kellene üzennie, másrészt, azt remélték, a videó nem kerül adásba. Győzi állítja, feljelentést és jogi lépéseket tett az RTL-lel szemben, miután megdöbbenve látta, az üzenete képernyôre került. Így a TV2-nél kell magyarázkodnia a szerződésszegése miatt.

A TV2 sajtófőnöke a Borsnak röviden kommentálta az esetet: "Gáspár Győző megszegte a TV2-vel kötött szerződését, a csatorna ezért érvényesíti a szerződésszegésre vonatkozóakat".