Eddig sikerült titokban tartania kilétét az X-Faktor maszkos együttesének, ugyanis a frontemberről, Trap kapitányról lehullott a lepel.

Ahogy a Life.hu is megírta, idén van egy különös együttes az X-Faktorban, akik eddig nem mutatták meg valódi arcukat. Most azonban Molnár Tiborról, azaz a zöld arcú Trap kapitányról az is kiderült, majdnem egész bandáját lecserélte mielőtt jelentkezett a tehetségkutatóba – írja a Bors, ahol a maszk nélküli énekest is megnézheted! 

Fotó: Polyák Attila - Origo

A Life.hu újságírója már többször is megszerezte a The Shudras maszkját, de lencsevégre nem tudta őket kapni, mert mindig elmenekültek. Most azonban legalább a frontemberről előkerült egy fotó. A hivatalos okmányokban Trap kapitány Molnár Tiborként szerepel, kommunikációs, kép- és kiadványszerkesztői végzettséggel. Tibin kívül azonban még öt tehetség arca ismeretlen a nyilvánosság számára.

„Természetesen mindig más van a maszkok mögött, hiszen minden adásban új arcunkat szeretnénk megmutatni. De csak a létezésünket változtatjuk adásról adásra, a személyiségünket nem. Tulajdonképpen nem is öten vagyunk, hanem hatan. A hatodik tag is mindig ott van a színpadon, csak sosem veszik észre" – mosolygott sejtelmesen a zöld maszkos énekes.