Megvan Magyarország két legintelligensebb diákja!

Forrás: prgarden.hu/Gyulai Tóth Zoltán -
Magyaroroszág informatikus IQ-teszt diák verseny hallgató
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Magyarországon második alkalommal rendezték meg a Nagy Diák IQ teszt versenyt. A megmérettetés már szeptemberben elkezdődött és a csaknem 16 ezer induló közül eldőlt, hogy kik azok, akik hazánk legintelligensebb diákjai címet viselhetik.

A verseny első fordulója az interneten zajlott, ahol egy több éves fejlesztésű, vadonatúj tesztet töltöttek ki a jelentkezők. A második körben a továbbjutók a Mensa HungarIQa felvételijével birkóztak meg egy élő tesztíráson. A döntőbe csak a 135 feletti IQ-val rendelkezők jutottak tovább. Végül két informatikus hallgató került ki győztesen.

Forrás: prgarden.hu/Gyulai Tóth Zoltán

A női győztes a pápai Erdős Szilva, aki a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem elsőéves mérnökinformatikus hallgatója. A férfi győztes a szentendrei Dankovics Attila, aki az Eötvös Lóránd Tudományegyetemen elméleti matematikus és programtervező informatikusképzés hallgatója. A győztesek a Diákhitel Központ fődíjával, egy-egy Apple iPad Minivel gazdagodtak. Gratulálunk nekik!

Megvan Magyarország kedvenc szaloncukra!http://www.life.hu/news/20141205-keressuk-magyarorszag-kedvenc-szaloncukrat.htmlVan, amiben általában a család minden tagja egyetért: nincs karácsony szaloncukor nélkül. Abban azonban nehezebb megegyezni, milyen kerüljön a fára vagy az ünnepi édességes kosárba. NewsMTI/Máthé ZoltánÚjabb hackertámadás: kiszivárogtak Sylvester Stallone személyes adataihttp://www.life.hu/news/20141205-kiszivarogtak-sylvester-stallone-szemelyes-adatai-egy-hackertamadas-miatt.htmlA sztár mellett a Sony Pictures Entertainment több ezer dolgozójának fizetése, értékelése és más személyes információja került fel az internetre.News--Megvan, melyik a legboldogabb és legelégedettebb korosztályhttp://www.life.hu/news/20141204-a-legboldogabb-korosztaly-a-huszas-evei-elejen-jaro-fiatalok-egy-friss-kutatas-szerint.htmlEgy friss kutatás szerint a 20-as éveik elején járó fiatalok évről-évre egyre boldogabbak és elégedettebbek az életükkel.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.