Wolf Kati: "Nem hagynám el többet Európát"

Forrás: http://www.wolfkati.hu -
külföld énekesnő költözés Európa Wolf Kati
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Wolf Kati imádja a családját és a szakmáját is, ez utóbbit egy évre fel is áldozta, és nem bánta meg, de bevallja, nem volt könnyű. A Life.hu-nak őszintén mesélt a külföldi élet jó és rossz oldalairól.

El lehet várni egy nőtől, hogy a karrierjét hátrahagyva kövesse a férjét, ha azt külföldre szólítja a munkája? Az énekesnő megtette, és életre szóló tapasztalatokat gyűjtött.

Forrás: http://www.wolfkati.hu


„Izgalmas volt ez a szűk egy év Hongkongban, de örülök, hogy vége lett. Annyira más világban kellett élnünk, a kulturális különbségeket nem tudom, hogy át lehet-e hidalni. Nekem nem sikerült. Talán más lett volna, ha Európában maradunk, nem megyünk ilyen messzire. Pár éve a legjobb barátnőm költözött a férjével Svájcba, évente háromszor haza tud jönni. Ha úgy hozza a kedve, csak beül a kocsiba a gyerekekkel, reggel elindul, éjjel már itthon is van. Még ha nem is jössz haza, akkor is jó érzés, hogy pár óra alatt otthon lehetsz, ha akarsz. Nem tudom elképzelni, hogy tartósan kint éljek. Ha megint költözni kellene, csak európai országot tudok elképzelni. De szerencsére nincs meg a veszélye, hogy újból költözzünk" – osztotta meg velünk az énekesnő a gondolatait, és azt, hogy mégiscsak jó volt valamire a külföldi élet.

Nagy kaland volt, jó kis önismeretei tréning. Külföldön vegyes dolgokat tud meg az ember magáról. Kiderült, sokkal begyöpösödöttebb vagyok, a szokásaim rabja. Nem vagyok se laza, se olyan kemény nő, mint ahogy gondoltam. Élnek kint magyarok, akik nálam ügyesebben oldották meg a kintlétet. Reméltem, hogy én is ilyen vagyok, de most nagyon kijött, valójában nem. A gyerekeknek viszont hasznos volt a kint tartózkodásunk, megalapozták az angoltudásukat. A nagyobbik fél évet járt angol iskolába, a kicsi naponta pár órát oviba. A nagyobbik pont akkor kezdett angolul beszélni, amikor hazajöttünk. Mindketten folytatják itthon a nyelvtanulást, a nagyobbik lányom angolos osztályban, a kicsinek pedig találtam kisgyereknek való angolórát. Angolt és halandzsa angolt keverve énekelget otthon, iszonyú édes, meg kell zabálni."

Majkát felszarvazták, Ördög Nóra szexi Télanyóvá változotthttp://www.life.hu/bulvar/20141205-majka-es-ordog-nora-a-tv2-rising-star-musorvezetoi-renszarvassa-es-szexi-telanyova-valtoztak.htmlA Rising Star műsorvezetőit is elkapta a Mikulás feeling: Majka Rudolf rénszarvasos agancsokban virít, Nóri pedig Télanyó lett.TV + Bulvár--Kulcsár Edina új videót készített a világversenyre http://www.life.hu/bulvar/20141205-kulcsar-edina-a-miss-world-hungary-2014-szepsegverseny-gyoztese-elkeszitette-versenyzoi-profil.htmlMagyarország Szépe elkészítette második videóját, ami versenyzői profilja lesz a londoni világversenyen, baki azonban ebben a kisfilmjében is akad.TV + Bulvár--Székhelyi József munkanélküli letthttp://www.life.hu/bulvar/20141205-szekhelyi-jozsef-szinesz-munkanelkuli-lett-nem-tudja-mibol-fogja-eltartani-a-csaladjat.htmlA legendás színész és színházigazgató jelenleg munka nélkül tengeti a hétköznapjait, éjjelente pedig attól retteg, miből fogja eltartani kisgyermekeit.TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.