"Tehetségtelen, nagydarab nő" - Élő adásban osztották ki Ördög Nórát

Forrás: TV2 -
kommentelés TV2 műsorvezető osztás Rising Star Ördög Nóra élő adás beszólás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Rising Star zsűrije és műsorvezetői élő adásban olvastak bele a nézői kommentekbe. Kaptak hideget-meleget, a legtöbb negatív hozzászólást Ördög Nórának kellett lenyelnie. De vajon ki az, akit legjobban szeretnek a nézők?

A kommentelők főleg a csajokat marták: Pásztor Annát például Keresztes Ildi klónnak tartják, Ördög Nórát pedig tehetségtelennek nevezték.

Forrás: TV2

Íme pár gyöngyszem:

P. Anna úgy néz ki, mint egy Tanácsköztársaságbeli dísztehén! Viszont szuper a csöcsös Nóri!"

„Nóra olyan idegesítő! Mindig a TV-ben akar szerepelni! Ráadásul olyan gyorsan beszél, hogy sokszor nem lehet nyomon követni! Igazán lecserélhetnék már valaki másra!"

„Nem a Majka kicsi, hanem a Nóra egy nagydarab nő. Na meg rá is tesz vagy 15 centit a cipőjével, de így is alulmarad a Majkával szemben, mert a Majka született tehetség."

„Jajj, de könyörgöm, miért változott Pásztor Anna Keresztes Ildikóvá?"

Mező Misi volt az egyetlen, aki nem szerepelt az összeállításban, ugyanis ő nem kapott negatív kritikát.

Itt tudod a többi frappáns beszólást megnézni:

Irány haza, Vikcsu! Megvan a VV7 első kiesőjehttp://www.life.hu/bulvar/20141207-vv-vikcsu-a-valo-vilag-7-elso-kiesoje-a-parbaj-vesztese.htmlKét egészen ellentétes karakter feszült egymásnak a párbajon. A nézők végül Vikcsut találták a villalétre kevésbé méltónak.TV + Bulvár--Hatalmasat zakózott a Rising Star díszletében Majkahttp://www.life.hu/bulvar/20141201-a-rising-star-musorvezetoje-majka-kimerult-es-elesett-a-musor-szuneteben.htmlBetegen vezette a vasárnap esti Rising Start Majka. A műsorvezető a Facebookján ír arról, hogy túlhajtotta magát, ráadásul egy kisebb baleset is érte az adás szünetében. Persze, ahogy többnyire, úgy most ezt is viccesen tálalta. Mi pedig elképzeltük...TV + BulvárJön a Rising Star legkegyetlenebb adásahttp://www.life.hu/bulvar/20141128-a-tv2-rising-star-vasarnapi-adasaban-lefelezodik-a-mezony-gyilkos-parbajok-varhatoak.htmlDrámai pillanatokkal folytatódik vasárnap a Rising Star. A nézők által kiválasztott TOP24-es mezőny a két párbajadás alatt feleződik.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.